Bruiloft

Op een zonnige dag in oktober vond er weer een trouwbeleving beurs plaats bij Kasteel Rosendael. Op deze dag is er door veel bruidsparen trouwinspiratie opgedaan. Door het unieke aanbod aan regionale bedrijven en de real-life ceremonies gingen ze met een hoofd vol ideeën naar huis. Wij nemen je mee naar deze leuke dag op 7 oktober, lezen jullie mee?

Onder het genot van een heerlijk zonnetje startte om 11:00 de Trouwbeleving beurs. De bruidsparen kwamen over het prachtig landgoed naar de entree van het kasteel gelopen. Hier werden ze voorzien van alle informatie over die dag en een te gekke goodiebag!

De beleving van de trouwbeurs kon beginnen!

Op verschillende locaties op dit landgoed stonden professionele bedrijven die de bruidsparen voorzien van alle informatie en tips om trouwinspiratie op te doen. In het prachtige kasteel waren verschillende ruimtes gevuld met stands waar bijvoorbeeld een juwelier zijn prachtige aanbod aan trouwringen liet zien of een bruidswinkel die zijn mooiste bruidsjurken liet showen. Wandelend door de mooie tuinen kon je ook nog volop inspiratie opdoen bij de oranjerie, ook hier stonden nog te gekke bedrijven. Daarna kon je een lekker hapje en drankje doen op het terras en genieten van het zonnetje!

De eerste real-life ceremonie
Sinds kort is het mogelijk om bij kasteel Rosendael te trouwen in een eeuwenoude torenzaal, hoe bijzonder is dat! Genieten jullie met ons mee van deze bijzondere foto’s van Serge Smulders fotografie van de eerste real-life ceremonie. Onder het genot van de bijzondere klanken van Fluitist Paul Smithuis, de humoristische en liefdevolle woorden van Ik Trouw Jullie en de prachtige ringen van Juwelier de Tijd werd er volop trouwinspiratie opgedaan door de bruidsparen!

En kijk ze eens stralen in een prachtige jurk en pak van Beijer Besselink bruidsmode, die afgemaakt werden met een bruidsboeket van Meesterlijk Geschikt. De toppers van Indy 4 You hebben ervoor gezorgd dat de bruid er beeldschoon uitzag, de visagie en het kapsel maakte het helemaal af.

Trouwinspiratie
Trouwambtenaar
Trouwringen
Trouwfoto's

De tweede real-life ceremonie
Voor degene die het gemist hadden of voor degene die nog meer inspiratie op willen doen, was er gelukkig ook nog een tweede ceremonie! Met de trouwambtenaar Taco Willems en een prachtige trouwjurk van Trouwstore, dus weer een hele andere ceremonie. Dankzij de foto’s van Elaine fotografie kunnen wij nog even nagenieten, en jullie dus ook!

Een trouwambtenaar kan een hele bijzondere bijdrage hebben bij een ceremonie, kies dus een trouwambtenaar die perfect bij jullie past!

Na afloop van de ceremonie was het natuurlijk tijd om de taart aan te snijden van Bakkerij Teunissen. Al de bruidsparen hebben lekker kunnen genieten van deze overheerlijke taart.

Trouwceremonie
Trouwringen
Bruiloft
Taart

Na deze twee belevenisvolle ceremonies was het tijd voor het bruidspaar om nog even wat foto’s te maken in de prachtige tuinen van kasteel Rosendael. Wat een prachtige locatie was dit! En wat een mooie jurk heeft de bruid weer aan he?

Willen jullie ook graag een Trouwbeleving beurs bezoeken? Neem dan een kijkje in onze agenda voor een beurs bij jou in de buurt!

Trouwlocatie
Trouwen

Foto’s door: Elaine fotografie