Afgelopen zondag was het laatste Trouwbeleving XL event van dit seizoen. Bruidsparen konden hier volop trouwinspiratie opdoen. Wij hebben enorm genoten en willen graag met jullie terugblikken naar deze mooie dag bij Tramkade in Den Bosch. Op deze gezellige trouwbeurs waren de leukste leveranciers uit Noord-Brabant en omstreken aanwezig welke met veel plezier hun ervaring en kennis met de toekomstige bruidsparen deelden. Wij hebben de highlights van deze inspiratie volle dag op een rijtje gezet!

Foto door: Foto Nicolai

Om het Trouwbeleving event goed te beginnen waren er goed gevulde goodiebags voor de toekomstige bruidsparen vol trouwinspiratie. Bij binnenkomst konden de bezoekers zich voorzien van een heerlijk kopje koffie of thee bij het foodplein. Allerlei leveranciers uit de trouwbranche stonden klaar om tips en informatie te delen en kennis te maken met de bruidsparen. Tijdens deze trouwbeurs was er van alles te zien, zo ook twee real-life ceremonies waarbij verschillende leveranciers hen uiterste best hebben gedaan om de ceremonie zo realistisch mogelijk over te laten komen.

trouwbeurs
bruidstaart

Foto’s door: Foto Nicolai

When it's real, you can't walk away

Tijdens jullie bruiloft wil jij er natuurlijk stralend uit zien. Vol passie en plezier bespreekt Zoella de wensen van de bruid betreft de visagie en het bruidskapsel en zorgt ervoor dat jij je zo comfortabel mogelijk voelt. Om 12:30 ging de eerste real life ceremonie van start waarbij Ellen Trouwt een persoonlijk verhaal met ontroering, een glimlach, maar ook met een ontspannen lach, geluk en liefde verteld. Met een prachtig bruidsboeket van Suus bloem en meer en een jurk van Bruidsgalerie van de Wetering voelde de bruid zich schitterend en de bruidegom kreeg een prachtig trouwpak aan van de uitgebreide collectie van Black Tie. Gedurende de real-life ceremonie waren de muzikanten Niek&Dave van de partij waarbij de bezoekers konden genieten van de mooiste live muziek. Door de goede service en vakmanschap van Juwelier Rooyackers waren de trouwringen naar wens van het bruidspaar. Tot slot werd er geproefd van de overheerlijke bruidstaart van Taarten Van Kris welke aangesneden werd met het taartmes van De edelsmederij. Foto Nicolai stond klaar om de beelden vast te leggen van dit bijzondere moment. Om de sfeerbeelden duidelijk over te laten komen van de ceremonie kan de videograaf Naomi Diaz niet gemist worden! Kijk jij met ons mee?

Video door: Naomi Diaz

Zoella zorgde ervoor dat de visagie en het bruidskapsel weer tot in de puntjes verzorgd was voor de tweede real life ceremonie om 15:00 waarbij Hartemens in het bijzonder het verhaal van het bruidspaar verteld. De bruid straalde wederom in een prachtige jurk Lovely Lady en de bruidegom in een uniek pak van Black Tie. Met de prachtige live muziek van Steffi Ras hadden de bezoekers een compleet beeld van de real-life ceremonie. Het bruidsboeket werd nogmaals verzorgd door Suus bloem en meer en de prachtige ringen door Goudsmederij Bommel. Na afloop van de ceremonie was het tijd voor het proeven van een stukje taart van Diana Boeyen. De prachtige beelden van de tweede ceremonie zijn gemaakt door For Life Films.

Video door: For Life Films

Willen jullie ook trouwinspiratie opdoen voor jullie bruiloft tijdens een van de Trouwbeleving events? Neem dan een kijkje in onze agenda van 2020-2021 voor een event bij jou in de buurt! Meld je aan via de website van Trouwbeleving en ontvang gratis een toffe goodiebag!

huwelijkszangeres
neonletters

Foto’s door: Beleef je portret