Alberto Axu

Een bruiloft is een geweldig feest om de liefde tussen jezelf en je partner met familie, vrienden en andere dierbaren te vieren. Er komt heel wat kijken bij de organisatie van je grote dag. Een van de belangrijkste dingen op de to-do lijst is het kiezen van een trouwjurk. De jurk zorgt ervoor dat jij je prachtig, comfortabel, bijzonder en uniek voelt tijdens je trouwdag. Een trouwjurk kan een geweldige boost aan je zelfvertrouwen geven, waardoor je nog meer zal gaan stralen dan je al doet. De keuze uit trouwjurken is oneindig. Op deze pagina lees je alvast wat een zeemeermin trouwjurk is en wanneer dit model het beste bij je past.

Wat kun jij je bij een zeemeermin trouwjurk voorstellen?

Wanneer je bij een bruidswinkel langsgaat, kun je verschillende soorten jurken bekijken en passen. Op die manier kom je erachter welk type trouwjurk het beste bij je past en wat je het mooiste vindt staan. Een populaire keuze is de zeemeermin trouwjurk. Dit model is zowel aan de bovenkant, tot onderen strak om het lichaam gewikkeld. Het wordt een zeemeermin jurk genoemd aangezien de rok op de staart van een zeemeermin lijkt aan de onderkant. De zeemeermin trouwjurk loopt vanaf je knieën namelijk iets wijder uit. Dit geeft een klassiek en trendy effect aan de jurk.

Het grote voordeel van dit type trouwjurk is dat je rondingen er erg goed in uitkomen en je met je figuur kunt pronken op de grote dag. Je taille wordt flink geaccentueerd en het korset zit strak, maar comfortabel om je buste heen. Andere namen voor de zeemeermin trouwjurk zijn de trompetrok en fishtail.

Dit straal je uit op je bruiloft als je voor dit type trouwjurk kiest

Een zeemeermin trouwjurk is voor ieder lichaamstype geschikt, het maakt niet uit of je slank of curvy bent en alles daar tussenin. Wanneer jij je goed voelt in dit type trouwjurk, zal je hem rocken op je trouwdag. Het mooie aan de zeemeermin trouwjurk is dat je hem zowel erg minimalistisch als druk versierd kunt dragen. Dit is ideaal als je een deel van je persoonlijkheid in de jurk kwijt wil. Je figuur wordt in een prachtige stof gedrapeerd, waarna je zelf bepaald of je los van de basisstof, ook kant, parels of borduursels op de jurk wil hebben. Om de zeemeermin trouwjurk een extra dimensie mee te geven, kun je voor een prachtige sluier kiezen.

De omschrijvingen die bij prachtig op maat gemaakte zeemeermin trouwjurken komen kijken zijn: sexy, gedurfd, chic en klassiek. De zeemeermin trouwjurk is er in allerlei uitvoeringen. Denk hierbij aan een jurk met een open, lage of gesloten rug. Je kunt ook zelf kiezen of je wel of geen mouwen, of zelfs voor een strapless jurk kiest. Het is jouw speciale dag, dus jij bepaalt in welke jurk jij je het fijnst voelt.