Een opvallende trouwkaart met een eigen ontwerp

Om iedereen op de hoogte te brengen van jullie huwelijk is het natuurlijk het leukst om een opvallende trouwkaart te versturen. Trouwkaarten met een origineel ontwerp dat direct op zal vallen zodra ze op de deurmat vallen. Verras jullie bruiloftsgasten bijvoorbeeld met een huwelijksuitnodiging met een zelf gemaakt ontwerp. In combinatie met een kaart met een verrassingseffect, zal de huwelijksuitnodiging direct de aandacht trekken! In deze blog geven we vier ideeën voor leuke en unieke trouwkaarten waarvoor jullie een eigen ontwerp kunnen aanleveren.

Trouwkaarten met een verrassingseffect

De Out of the Box is één van de originele trouwkaarten met een bijzonder effect. Wanneer de envelop wordt geopend, zal deze kubus er letterlijk uit springen! De kubus heeft zes vlakken, waarbij jullie op ieder vlak informatie kunnen plaatsen over jullie huwelijk. Een andere originele trouwkaart is de Turning Card. Deze kaart staat bekend om haar unieke effect: de Turning Card kan oneindig worden doorgevouwen. Zo komen de huwelijksgenodigden steeds achter meer informatie over jullie grote dag.

Of wat dachten jullie van een Puzzel? Ja, jullie lezen het goed. Het is ook mogelijk om een Puzzel Trouwkaart te versturen. Al puzzelend komen de genodigden achter jullie grote aankondiging! Of maak gebruik van het BliQje, waarbij de boodschap letterlijk verpakt zit in blik. Het leuke van deze trouwkaart is dat deze verzonden kan worden zonder envelop, en hierdoor direct opvalt in de brievenbus.

trouwkaarten

Het ontwerpen van jullie eigen trouwkaart

Voor alle bovenstaande trouwkaarten is het mogelijk om een ontwerp uit te kiezen uit onze uitgebreide collectie. Daarnaast is het ook mogelijk een geheel eigen ontwerp aan te leveren! Via de website van LocoMix  kan gemakkelijk het template van het product worden aangevraagd. Willen jullie zeker weten of dit ontwerp mooi uit komt op de trouwkaart? Dan kunnen jullie een gratis digitale proefdruk aanvragen, alvorens jullie de originele en unieke trouwkaarten bestellen.

Willen jullie meer weten over de unieke trouwkaarten van LocoMix? Bekijk dan snel de website. Als jullie nog vragen hebben, neem dan contact op met een van de medewerkers.