Laat de klokken maar alvast luiden, want je gaat trouwen! Gefeliciteerd! Heb je al helemaal uitgestippeld hoe de dag eruit komt te zien? Dan hebben wij een ontzettend leuk idee voor je, namelijk toffe trouwkaarten met een ’wedding-timeline’.

Wat is een ‘Wedding-Timeline’ trouwkaart?

Op een ‘wedding-timeline’ trouwkaart wordt aan de hand van een tijdlijn met icoontjes het programma van de dag weergegeven. Helemaal hip en super handig om op een leuke manier je gasten te laten weten wat ze op de grote dag kunnen verwachten. Zo kunnen ze alvast uitkijken naar alle leuke dingen die jij allemaal voor ze in petto hebt. En jij stiekem ook. Want wat is er nu leuker dan alvast wat voorpret voor je trouwdag?


Wedding Timeline’ trouwkaarten van Kaartje2go

Bij online kaartenwinkel Kaartje2go vind je prachtige trouwkaart ontwerpen met een ’wedding-timeline’. De tijden en icoontjes op de tijdlijn zijn eenvoudig zelf aan te passen, zodat jij jouw kaarten zo snel mogelijk kan versturen. Zo weten je gasten dat ze jouw feest echt voor geen goud zouden willen missen!

Trouwkaarten met een thema

Heb je al een thema voor je bruiloft? Dan is het leuk om dit ook mee te nemen in je trouwkaart. Zoek een trouwkaart uit die op je thema aansluit om je gasten al beetje sfeer te laten proeven. Kies bijvoorbeeld voor een kaart met een tropisch thema voor dat heerlijke vrolijke zomergevoel, of een kaart in krijtbord stijl met gouden confetti accenten. Hip en stylish, of juist vrolijk en speels, het kan allemaal.

Zelf een trouwkaart met tijdlijn maken

Heb je al een visie in je hoofd en ga je liever zelf lekker aan de slag? Helemaal prima. Ook hiervoor heeft Kaartje2go een oplossing. Je kunt hier namelijk je kaart met ’wedding-timeline’ ook helemaal zelf maken. Met de verschillende figuren in de kaartmaker zit er vast iets voor je bij en kun je jouw trouwkaart en tijdlijn zelf samenstellen. Compleet uniek en met een warme, persoonlijke touch. Leef je uit, klik op verzenden en klaar!