Hair & Bride en Solo per Lui by Jeanet

Het organiseren van je bruiloft is een tijdrovende bezigheid. Zeker als je allebei werkt of nog kinderen hebt rondrennen kan de organisatie er wel eens bij inschieten. Gelukkig zijn er genoeg bedrijven die het organiseren van je bruiloft een stuk makkelijker maken. Zo maakte wij pas kennis met Jeanet, eigenaresse van Hair & Bride en Solo per Lui. Zij heeft namelijk drie bedrijven in één! Je kunt bij haar namelijk terecht voor zowel jullie trouwkleding als visagie en kapsel. Met de mooiste jurken en de prachtigste maatpakken helpt ze elke keer bruidsparen weer met hun mooiste dag.

Service

Service staat hoog in ’t vaandel bij Jeanet. “Niet vier bruiden op een rij die aan het passen zijn… ze geeft je graag persoonlijke aandacht en maakt dan ook maar één afspraak per dagdeel. Helemaal handig, je kunt er ook ‘S avonds terecht. Samen met de mensen die je meeneemt lekker ongedwongen kijken en passen onder het genot van een hapje en een drankje. Je wordt altijd door Jeanet zelf geholpen. Ik werk met het motto ‘aan meepraten hebben we niets’ en dus krijg je een objectief advies, geeft Jeanet aan als we samen een kopje koffie drinken. “Zo komen we samen tot de ultieme match en zorgen we ervoor dat jullie outfits perfect matchen.” Ook voor maatwerk draait ze haar hand niet om en dus kan alles op wens van het bruidspaar gemaakt worden. In een gezellig gesprek vertelt ze alles over haar passie en hoe blij ze ervan wordt als ze weer een stralende bruid in de winkel heeft.

Gelukkig mag ik ook even door de collectie snuffelen en kom van alles tegen; van modern, stoer en eigenzinnig tot klassiek en romantisch. En in alle maten! Daarnaast kun je je outfit gelijk afmaken met de mooiste accessoires.  Op de website kun je alvast een voorproefje vinden van de collectie.

Merken die Jeanet in haar winkel verkoopt zijn o.a: Sincerity-Sweetheart-2 impressu-Miss Kelly-Davina-Just for you-Bridalstar-Elsa coloured Shoes-porier-Bianco Evento-Weise-Achberger.

Daarnaast is Jeanet ook kapster en visagiste dus kan ze ervoor zorgen dat jij straalt op je bruiloft. Tijdens een proefsessie kun je samen bekijken wat het beste bij jou en je jurk staat. Zo weet je zeker dat het perfect op elkaar aansluit.

Solo per Lui

Hoe handig is het dat je ook gelijk een maatpak kunt regelen bij Jeanet. Het is namelijk mogelijk om aan de hand van voorbeelden en stoffen het perfecte kostuum samen te stellen. Precies zoals jij dat wilt. Je kiest alles zelf uit. Stof, knopen, etc. Met eventueel initialen en/of je trouwdatum erin geborduurd. De finishing touch regelt Jeanet met een maatshirt en evt. een stropdas.

Happy

“Kortom, er is van alles mogelijk want er is maar één ding belangrijk: dat jij op je mooist bent, lekker verwend wordt en dat jij je HAPPY voelt.” zegt Jeanet als we onze koffie op hebben. Ik heb ervan genoten om een kijkje in de keuken te krijgen bij Jeanet en kan bruidsparen alleen maar aanraden om zelf eens langs te gaan in de winkel in Voorst. Want gemak dient de mens en hoe fijn is het om 3 belangrijke to do’s van je lijst af te strepen.