Ja zeggen met livemuziek van Trouwliedjes

Ken je dat gevoel, dat je muziek hoort en gelijk terug gaat naar de herinnering die bij die muziek hoort?! Dat doet muziek, zeker als het live wordt uitgevoerd. En zeg nou eerlijk, dat wil je toch ook op je trouwceremonie!

Wist je dat je tijdens een ceremonie ook kan kiezen voor live muziek? En met live, bedoelen we ook live! Geen orkestbanden, maar Trouwliedjes bestaat uit zangeres Mindy begeleidt door een gitarist of pianist. Zij vervullen jullie muzikale wensen en er kan meer dan je denkt, voor inspiratie (klik hier) maak je eigen keuze en die hoeft niet perse heel romantisch te zijn, want Trouwliedjes kan alles romantisch maken!

Tijdens jullie huwelijkssluiting zorgt de muziek voor extra emotie en ontroering, omdat livemuziek altijd raakt en perfect past in het moment. Met precies de juiste lengte zodat er geen gekke momenten ontstaan als de afspeellijst muziek abrupt wordt afgebroken of eindeloos lang doorgaat omdat alle handtekeningen al gezet zijn, maar het nummer pas op de helft is….. (dat zal nooit gebeuren met livemuziek)

Live muziek

Fotograaf: Bas Driessen

We zeggen ook wel: live muziek van Trouwliedjes is als een live soundtrack onder jullie ceremonie. Net als in de film: als de hoofdrolspelers elkaar de eerste kus geven, (zul) kan je horen dat de muziek zich opbouwt en na de kus verdwijnt ook de muziek weer subtiel naar de achtergrond… Dat kunnen we met Trouwliedjes ook bij jullie trouwceremonie doen: bijvoorbeeld bij de binnenkomst, het ja-woord, tekenen van de aktes en het verlaten van de ceremonie.En er kan nog zoveel meer, zacht meespelen bij het stellen van de trouwvraag, een refrein live gezongen als jullie elkaar dé kus geven, na het ja-woord, kippenvel verzekerd!

Ook na de ceremonie is Trouwliedjes nog inzetbaar. Met jullie wensen, bouwen we een muzikaal menu voor jullie hele dag, met verschillende formaties, van ceremonie naar borrel, diner en zelfs tot aan de feestavond met een heerlijke band en of DJ.

Willen jullie dit ook? Neem dan snel contact op voor een intake gesprek: info@trouwliedjes.nl