Het vinden van de perfecte trouwschoenen is voor ons dames toch altijd een hele klus! Welke kleur past perfect onder de trouwjurk, welk model past nu echt bij mij en kan ik ze na de bruiloft nog dragen? Maar ladies, laten we de perfecte schoenen voor de man ook niet vergeten. Deze kunnen namelijk het pak helemaal af maken, want ook de bruidegom wil natuurlijk goed voor de dag komen met zijn schoenen. Wij helpen jullie graag op weg met vijf tips zodat jullie de perfecte trouwschoenen kunnen vinden.

Trouwschoenen

Onze tips voor het vinden van de perfecte trouwschoenen:

Comfort, op deze spannende en belangrijke dag verdienen je voeten natuurlijk wel goede comfort. Daarnaast ben je de hele dag op pad en moet je natuurlijk tot in de late uurtjes door kunnen!
Goede kwaliteit, investeer in goede kwaliteit, zodat je de schoenen ook bij andere speciale gelegenheden weer uit de kast kunt trekken. Hoe ideaal is het als je de schoenen vaker kunt dragen.
Matching, zorg dat je riem en je schoenen op elkaar afgestemd zijn, dit zorgt voor het mooiste geheel.
Klassiek & elegant, kijk goed naar wat bij het pak past, kies bijvoorbeeld voor een klassiek en elegant model.
Uniek, mag het er echt uit springen? Ga dan voor echt iets opvallends op deze speciale dag.

bruidspaar
Tijdens onze zoektocht naar de perfecte trouwschoenen kwamen we Floris van Bommel tegen. Floris van Bommel is een merk dat zich richt op mooie, trendy en kwalitatief hoogwaardige schoenen. De stijl van Floris van Bommel is klassiek en elegant, maar dat betekent niet dat het merk niet meegaat met haar tijd. In een groot deel van hun assortiment verwerken ze opvallende elementen, zodat ook de uniciteit naar voren komt. De trouwschoenen van Floris van Bommel Schoenen passen perfect onder een trouwpak. Door de unieke details en de juiste kwaliteit zijn deze trouwschoenen de perfecte match voor de bruiloft!

unieke trouwschoenen

perfecte trouwschoenen

trouwschoen