trouwsokken

Op de grote dag draait alles om de details. Van het perfect gestrikte lint rondom de bloemstukken tot de zorgvuldig gekozen menukaart, bruidsparen besteden veel tijd aan het plannen van elk aspect van hun bruiloft. Een detail dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar zeker niet onbelangrijk is, zijn de trouwsokken.  Benieuwd? Check snel even de website van Carlo Lanza! 

Sokken spelen misschien niet de hoofdrol in de bruiloftsplanning, maar ze kunnen zeker een onvergetelijk element toevoegen aan de dag.

Hier zijn een paar redenen waarom trouwsokken de moeite waard zijn om aandacht aan te besteden:

bruidegom sokken

Uitdrukking van Persoonlijkheid

Trouwsokken bieden een geweldige kans om je persoonlijkheid te laten zien. Of je nu kiest voor kleurrijke patronen, grappige teksten of zelfs gepersonaliseerde initialen, trouwsokken kunnen een subtiel maar opvallend statement zijn. Het is een kans om iets unieks toe te voegen aan je outfit en te laten zien wie je bent.

Geluk tot in je Tenen

Volgens een oude traditie brengen gekleurde sokken geluk op de trouwdag. Of het nu gaat om een vleugje blauw voor iets ouds en iets blauws, of gewoon een kleur die past bij het thema van de bruiloft, het dragen van speciale sokken kan een leuk en symbolisch element toevoegen aan de viering.

trouwsokken

Stijlvol Comfort

Op de dag van de bruiloft loop je waarschijnlijk veel rond, begroet je gasten, dans je de hele nacht door en poseer je voor talloze foto’s. Comfortabele sokken zijn essentieel om ervoor te zorgen dat je de dag comfortabel doorkomt. Kies voor sokken van goede kwaliteit die passen bij je schoenen en de stijl van je trouwpak.

Fotogenieke momenten

Trouwfotografie draait om het vastleggen van bijzondere momenten, en trouwsokken kunnen een leuk en fotogeniek detail zijn. Of het nu gaat om een grappige foto van de bruidegom die zijn sokken laat zien of een stijlvolle close-up van de bruidsschoenen met bijpassende sokken, het zijn die kleine details die de foto’s echt onvergetelijk maken.

trouwsokken

Over Carlo Lanza

Carlo Lanza sokken zijn er in alle kleuren, maar vooral ook in de actuele kleuren waarin nu veel wordt getrouwd.
Voor eigenlijk ieder trouwkostuum heeft Carlo een bijpassende kleur sokken.
Het leuke is dat je de trouwkleuren zowel in een effen variant kunt krijgen, als met Just Married erop.
Wel zo fris om ’s avonds tijdens het feest een fris paar aan te doen. En dan ook nog eens met zo’n leuk detail.
Alle Carlo Lanza sokken worden gemaakt door een familiebedrijf in Italië. Wel zo fijn dat jij je op je belangrijkste dag geen zorgen hoeft te maken over de juiste kleur sokken, én of ze wel lekker zitten. Het draagcomfort is namelijk optimaal! Wij zeggen doen!