Tijdens het Trouwbeleving on Tour event werden alle bruidsparen via bussen van ECP events naar de locaties gebracht! Wij waren helemaal fan van deze bussen en dus zijn we ons eens in ECP-Events gaan verdiepen, want ook voor een prachtige trouwauto ben je hier aan het juiste adres. Het bedrijf bestaat inmiddels al bijna 20 jaar en wordt gerund door Bram Buntsma en zijn zonen Peter en Randy. Trouwvervoer is een grote afdeling van ECP-Events, met onder andere vier Engelse dubbeldekkers, één Amerikaanse schoolbus en negen oldtimer auto’s”! Wij hebben ze even op een rijtje gezet want deze bussen en auto’s zijn echt perfect voor jullie bruiloft.

burning love

De Amerikaanse Schoolbus is uitstekend geschikt om uw gasten naar diverse locaties te vervoeren. Ideaal voor trouwvervoer, gezellig voor zowel kleine als grote gezelschappen en een uitkomst voor parkeerproblemen bij diverse trouwlocaties.


ECP Events heeft twee Engelse dubbeldekkers met een bijzondere uitstraling, de Engelse dubbeldekker open topper 1963 en de Engelse dubbeldekker Lodekka 1957. De open topper is bijzonder geschikt voor onder andere food promotie. Deze is voorzien van vier grote koelkasten, een uitgifte balie met openslaande zijklep, 220 volt stroom, zitjes boven met grote parasols, vipruimte en juryruimte aanwezig.

De Lodekka is een originele Engelse dubbeldekker met de traditionele cabine naast de motor. Deze Engelse dubbeldekker is voorzien van een koelcel, buffettafels, koffiezetapparaat, openslaande ramen en opslaande bank welke kan dienen als bureau. Sinds kort beschikken ze ook over een witte Engelse dubbeldekker. Heel passend als trouwvervoer.

De unieke en in Nederland zeer weinig voorkomende New York Yellow Cab uit 1965 sierde in de zestiger jaren de straten van New York. De Yellow Cab is niet alleen geschikt als trouwauto, maar is in combinatie met de Amerikaanse schoolbus voor jullie gasten een compleet plaatje voor de trouwdag. De New York Yellow Cab is een originele Checker Marathon met veel instap- en beenruimte en een taximeter.

Ook biedt ECP-Events diverse London Cabs aan. Zowel in origineel zwart als in bijzonder roomwit. De originele zwarte London Cabs zijn gebouwd in 1972 en 1980. De roomwitte London Cab van het merk Beardmore is gebouwd in 1956. Geheel gerestaureerd en de inrichting is vernieuwd met rood lederen bekleding. Een unieke trouwauto en een zeer zeldzaam exemplaar. In Nederland zijn er geen andere te vinden in deze uitvoering.

De Ford Mustang Cabriolet uit 1966 heeft een unieke wit/blauwe Pony lederen bekleding en is geheel gerestaureerd. Zelf rijden in deze prachtige oldtimer kan ook. Deze prachtige auto wordt namelijk ook verhuurd zonder chauffeur.

De Humber Snipe Saloon uit 1934 is ook een zeldzame oldtimer in ons assortiment. Geheel gerestaureerd, vierdeurs en in de kleuren roomwit en zwart. Een unieke trouwauto, waarvan er maar een paar zijn gemaakt. Voor zover bekend zijn er van dit type nog maar twee rijdende.

De Pontiac Stratochief uit 1958 is een model waarvan er maar enkele gemaakt zijn. De Pontiac heeft de kleur roomwit met een Bordeaux rode zijbies. Dit model is geproduceerd door General Motor Zuid-Afrika en heeft een rechts stuur. Een bijzondere trouwauto met een vleugje Rock ’n Roll.

Wij hopen dat we jullie ook enthousiast hebben gemaakt voor deze prachtige auto’s! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan zeker even contact op met ECP-Events.