trouwjurk

Verloofd? Start op tijd met het zoeken van de perfecte trouwjurk!

Yeah! jullie zijn verloofd. Nu kan het dromen beginnen. Waarschijnlijk is een van de eerste dingen waarover je gaat dromen jouw perfecte trouwjurk! Wij vroegen Bruidsmode Beijer Besselink om een aantal tips! Een van de belangrijkste tips die zij ons konden geven was: Zorg ervoor dat je 6 tot 8 maanden voor je trouwdag een afspraak maakt, dan komt jouw droom bruidsjurk 2 tot 4 maanden voor jullie bruiloft binnen. Zorg er in deze periode ook voor dat jouw accessoires al uitgezocht zijn. Denk daarbij aan schoenen, lingerie, sieraden en eventueel een  haaraccessoire of sluier. 2 tot 4 weken voor je trouwdag ga je jouw trouwjurk dan nog eens voor het laatst passen (mét accessoires natuurlijk ;)). Dit geeft je de zekerheid dat je jurk op de dag zelf perfect zit!

bruidsjurk

Foto: Serge Smulders Fotografie

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Zorg dat je zelf alvast online opzoek gaat naar inspiratie. Ben je opzoek naar een klassieke of juist een moderne stijl? Een strapless trouwjurk of juist liever gesloten lijfje met een lange mouw? Zoek uit waar jouw voorkeur naar uitgaat, maar probeer wel rekening te houden met je lichaamsvormen.

Kom je er zelf niet uit? Dit geeft niet, maar het is fijn om een indicatie te geven van jouw wensen. Bruidsmode Beijer Besselink helpt je graag met het vinden van de bruidsjurk die perfect bij jou past!

De styliste in de winkel helpt je graag met het vinden van jouw droomjurk. Adviseert de styliste om een trouwjurk te passen die je zelf nooit uit het rek zou pakken? Doe het toch eens; het zal je verbazen hoe mooi het kan staan! Daarnaast kan het van pas komen om rekening te houden met jullie trouwlocatie.

Bijvoorbeeld: een aangesloten jurk met een lange kanten sleep van 2 meter past niet op een festival bruiloft. 

Zoek een bruidsmodezaak met ervaring die bij jou past!

Kies een bruidsmodezaak met ervaring.

Zorg ervoor dat je naar een winkel gaat die een ruim aanbod aan trouwjurken aanbiedt, zodat je alle stijlen, en misschien nog wel belangrijker: dat je in jouw maat een ruime collectie trouwjurken kunt passen. Tip; vraag of ze een eigen atelier hebben zodat je niet voor verrassingen komt te staan en de jurk tot in de puntjes zal worden uitgewerkt naar jouw wensen!

Als je bij Beijer Besselink een passessie inplant, pas je altijd privé in één van de bruidskamers zonder andere aanstaande bruiden om je heen. Dit geeft rust: jij als aanstaande bruid bent het middelpunt!

Kies een bruidsmodezaak die CBW erkend is. Dit geeft je aankoopgarantie en zorgt dat je niet voor verassingen komt te staan.

bruidsjurk

Foto: Get Framed Photography

Bezoek een Trouwbeurs!

Bezoek een van de Trouwbeleving events & laat je inspireren en adviseren door diverse leveranciers uit de trouwbranche. Benieuwd naar de agenda? Klik hier!

Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om een ander soort trouwevent te bezoeken! Beijer Besselink geeft jaarlijks twee bruidsmodeshows waar meer dan 100 jurken op de catwalk geshowd worden. Hoe tof? Inspiratie all over!