weddingplanner

Jeanette van True Love Wedding is Weddingplanner én Zelfstandig Trouwambtenaar. Een heerlijke combinatie waardoor zij jullie de beste tips kan geven! 

Waarom wij adviseren te kiezen voor een Zelfstandig Trouwambtenaar? Het kiezen van de juiste trouwambtenaar kan een grote rol spelen in de ceremonie van jullie bruiloft. Veel stellen kiezen ervoor om te trouwen met een zelfstandig trouwambtenaar in plaats van iemand van de gemeente. Maar wat is een zelfstandig trouwambtenaar precies en wat zijn de voordelen van het kiezen van zo’n ambtenaar? Een zelfstandig trouwambtenaar is iemand die door de overheid is beëdigd om huwelijken te voltrekken, maar die niet in dienst is bij de gemeente. Deze persoon is dus onafhankelijk en kan zelf bepalen hoeveel huwelijken hij of zij voltrekt en op welke locaties dit gebeurt.

Het grote voordeel van het kiezen van een zelfstandig trouwambtenaar is dat je meer vrijheid hebt in hoe je de ceremonie invult. Een gemeentelijke ambtenaar heeft vaak minder ruimte voor persoonlijke invulling en moet zich houden aan bepaalde richtlijnen en protocollen. Met een zelfstandig trouwambtenaar kun je vaak meer persoonlijke elementen in de ceremonie verwerken en samen bespreken hoe de huwelijksceremonie eruit komt te zien. Zo kun je er samen voor zorgen dat de ceremonie echt bij jullie past.

Daarnaast is een zelfstandig trouwambtenaar vaak flexibeler in zijn of haar beschikbaarheid. Waar gemeentelijke ambtenaren vaak alleen op bepaalde dagen en tijden beschikbaar zijn, kan een zelfstandig trouwambtenaar vaak meer maatwerk leveren en ook op minder gangbare momenten beschikbaar zijn. En dat in combinatie met het plannen van jullie bruiloft? Check! Ideaal toch?

Wij vroegen Jeanette van True Love Wedding vier tips voor jullie bruiloft. Lezen jullie mee?

Tip 1: Plan momenten in met z'n tweeën

Zorg ervoor dat je tijdens de dag van de bruiloft een aantal momenten met z’n tweeën inplant. De dag gaat sowieso al snel voorbij en zo zorg je ervoor dat je even samen kunt genieten van alles wat er die dag gebeurt. Want hé voordat jullie het weten is het laatste liedje van jullie feestavond al aan bod gekomen en zijn jullie onderweg naar een heerlijk hotel voor jullie huwelijksnacht. Dús zorg ervoor dat je deze dag bewust wat extra rust momenten pakt om écht te genieten van jullie dag zonder extreem geleefd te worden.

Tip 2: Live muziek it is!

Live muziek tijdens de ceremonie is een absolute aanwinst voor de sfeer! Muziek versterkt ook nog eens de beleving en de emotie tijdens dit belangrijke moment. Wij zeggen doen dus!
bruidspaar

Tip 3: VOWS!

Geloften, voor de één een zegen, voor de ander een nachtmerrie.
Houd het simpel maar realistisch, beloof elkaar alleen die dingen die je ook waar kunt maken. Kiezen jullie voor een zelfstandig trouwambtenaar? Natuurlijk help ik je met het finetunen van jouw geloften als je dat wilt.

Tip 4: Dresscode of thema?

Niet iedereen heeft een ruim budget, wanneer je bruiloft een thema of dresscode heeft, zoek dan een bedrijf die bijpassende kleding verhuurt. Zo zorg je ervoor dat iedereen kan voldoen aan jullie wens én het is nog duurzaam ook. Win win toch?
trouwen
ceremonie
trouwambtenaar

Én ja, waarom zouden jullie moeten kiezen voor een Weddingplanner & Zelfstandig Trouwambtenaar in één? Wij vroegen het Jeanette: Door mijn diensten te combineren heb je één persoon die echt samen met jullie op pad gaat om alles te regelen. Denk aan het inhuren van alle benodigde leveranciers, het bepalen van jullie programma, de kennis en ervaring op diverse locaties en hoe het daar op de dag zelf verloopt, makkelijke communicatie met de de leveranciers die ik meestal ook al ken en mee gewerkt heb. Kortom het vertrouwen dat jullie op jullie trouwdag alleen maar stralend aanwezig hoeven zijn en volop kunnen genieten, is vaak doorslaggevend. Willen jullie graag kennismaken met Jeanette van True Love Wedding? Klik dan hier! 

Foto’s: Thijmen Kielen