Yes! Jullie zijn verloofd! Gefeliciteerd! Je begint met het dromen over jullie bruiloft, maar waar begin je nou met het plannen van jullie bruiloft? Wij geven jullie vijf tips voor een soepele start bij het plannen van jullie bruiloft!

burning love

Stap 1: Maak een moodboard van jullie droombruiloft

Start met het maken van een moodboard! Hoe willen jullie trouwen? Welke sfeer willen jullie neerzetten? Welke kleuren willen jullie gebruiken? Tijdens het maken van het moodboard staan alle opties nog open! Zoek toffe foto’s en maak een moodboard van jullie ideale bruiloft!
Kijk eens op Pinterest, websites van trouwspecialisten en doe inspiratie op. Denk nog niet aan jullie budget, dit ga je pas in de volgende stap doen zodat alles mogelijk is bij het maken van jullie moodboard voor jullie droombruiloft.
buiten trouwen
kerk texel

Stap 2: Bepaal het budget

Het minst leuke onderdeel van jullie bruiloft, jullie budget. Natuurlijk is dit wel een heel belangrijk onderdeel en bepaal daarom altijd aan het begin van het plannen van jullie bruiloft jullie budget. Bedenk hierbij niet alleen wat jullie willen uitgeven, maar vooral wat jullie kunnen uitgeven.
Beslis wat jullie belangrijk vinden! Waar willen jullie veel aan besteden, en waaraan minder? Vinden jullie het bijvoorbeeld belangrijk dat het eten heel goed is of geven jullie liever meer geld uit aan bijvoorbeeld de styling?
welkomstbord

Stap 3: Vind de tofste leveranciers!

Welke leveranciers passen bij jullie? Bezoek de Trouwbeleving events, schakel hulp in van een weddingplanner of professioneel ceremoniemeester of surf internet af en blader door magazines, bijvoorbeeld bruidmagazine. 

Ontmoet leveranciers, kijk of zij echt bij jullie passen en bespaar niet op de onderdelen die jullie belangrijk vinden!

Tip: Bespaar nooit op een fotograaf! Deze foto’s zijn voor altijd een tastbare herinnering voor jullie. Benieuwd hoe je nou de perfecte trouwfotograaf kiest? Lees dan deze blog!

buiten ceremonie

Stap 4: Maak een draaiboek

Wanneer alle leveranciers geboekt zijn kunnen jullie beginnen aan het maken van jullie draaiboek.  Zorg dat je in jullie planning ook tijd inplant waarin jullie eventjes tijd met z’n tweeën hebben. Op deze momenten kun je even stil staan bij de dag, want geloof me; deze vliegt voorbij! Hebben jullie hulp nodig met de planning of het maken van een draaiboek? Zijn jullie op zoek naar een ceremoniemeester zodat jullie geen vrienden of familie hiermee hoeven te belasten? Schakel ons in!

weddingplanner

Stap 5: Genieten!

Trouwbeurs brabant

En dan; genieten! Geniet van de voorpret, geniet van jullie bruiloft en maak er een onvergetelijke dag van!

Wil je nog meer tips? Lees dan de andere blogs!