online trouwbeurs

Hoe vind je nou het perfecte trouwpak? Waar moet je op letten? Hoe weet je welk pak het beste bij jou past en wáár vind je het perfecte trouwpak? No worries, daar gaan we je natuurlijk bij helpen! Samen met Michael & Giso geven wij vijf tips voor het vinden van het perfecte trouwpak. Bring it on!

Tip 1: Ga voor een maatpak!

Yes, een maatpak! Dat wil je toch?
Bij een trouwpak op maat bepaal jij  namelijk zelf de stoffen, de binnenvoering, de knopen en de afwerking van het pak. Jij hebt volledig in de hand hoe jouw trouwpak eruit komt te zien en wordt geholpen door een tailor om de beste keuzes te maken! Wij zeggen doen!

Tip 2: Vraag van welk materiaal het pak wordt gemaakt

groom

Foto: Days in June

Het materiaal waarvan het pak wordt gemaakt is súper belangrijk! Vraag daarom altijd van welke stof het pak gemaakt wordt. Onze tip: laat je goed informeren en maak een weloverwogen beslissing, want de keuze voor de stof is de belangrijkste die je moet maken. Let bijvoorbeeld op de kreukgevoeligheid, de val van de stof en de mate van glans, denk hierbij aan de soort weving van de wol en mate van zijdeverwerking. Door goed te kijken naar de verschillende stoffen en vooral ook te voelen kun je de beste keuze maken!

Controleer de kwaliteit van de stof
En nu horen we je denken, hoe ga ik dat controleren dan? Nou, dat kun je doen door de mouw stevig vast te pakken en er eens stevig in te knijpen. De stof mag hierbij niet te veel kreuken. Als dat wel gebeurt, let er dan op of de stof binnen anderhalve minuut weer uit de kreuk is. Want trouwen met kreukels in jouw pak, dat wil je niet toch?

online trouwbeurs

Tip 3: Neem een stukje stof mee van de trouwkleding van jouw aanstaande!

Jullie willen natuurlijk niet dat jullie kleding vloekt tijdens jullie bruiloft dus geven wij de gouden tip 🙂 Neem een stukje stof van de trouwkleding van jouw aanstaande mee naar jouw passessie. Succes gegarandeerd!

Tip 4: Houd rekening met het seizoen en de sfeer van jullie bruiloft

Naast dat je graag met jouw bride of groom to be wilt matchen wil je natuurlijk ook dat jouw pak perfect bij de styling van jullie bruiloft past! Neem het moodboard voor jullie dag mee naar jouw passessie en kijk hierbij ook goed naar de sfeer van jullie dag. Gaan jullie voor een informele sfeer in een bosrijke omgeving, of gaan jullie voor een luxe landhuis? Door het kiezen van een trouwpak dat bij jou en bij de sfeer van jullie bruiloft past zul je de hele dag stralen!

bruidspaar

Foto: Lieneke Smid

Tip 5: Neem een vriend of familielid mee naar jouw passessie

Misschien wel een van de belangrijkste tips: maak een feestje van het vinden van jouw perfecte trouwpak! Neem een vriend of familielid mee (of meerdere wanneer dit weer mag), en maak er een echt dagje uit van! En niet geheel onbelangrijk, zo heb je ook nog hulp bij het maken van jouw keuze zodat je zeker weet dat het de allerbeste keuze is die je had kunnen maken. Enjoy!

Michael & Giso

Ben jij opzoek naar een trouwpak en wil je eens kennismaken met Michael & Giso? Bezoek dan zeker Trouwbeleving XXL Online – Let’s Sparkle! Doe ook mee aan de Bridal Give Away en maak kans op een maatshirt t.w.v. €149,-! Verder vinden jullie een kortingsvoucher én het super mooie magazine van Michael & Giso in de Wedding Glitter Goodiebox, kun je jouw vragen stellen tijdens de live Q&A op woensdag 30 december om 20:00 uur én kun je drie dagen lang de mini masterclass bekijken en vragen stellen via de livechat! Meld je gratis aan via de website.