tips trouwringen

Jullie trouwringen een echte personal touch geven? Yes doen!  Trouwringenspecialist Rozenhof Trouwringen heeft speciaal voor jullie vijf tips geselecteerd om jullie trouwringen te personaliseren! Lezen jullie mee?

Tip 1: Geef jullie trouwringen een persoonlijk tintje d.m.v. gravure

Overweeg om een speciale boodschap of belangrijke datum te laten graveren aan de binnenkant van de ringen. Dit kan een romantische quote zijn, jullie initialen of de trouwdatum. Een gravure voegt een persoonlijk en intiem element toe aan de trouwringen. Tip: Hebben jullie elkaar op een bijzondere plek ontmoet? Laat dan de coördinaten hiervan in jullie ringen graveren, hoe tof is dat! 

Vaak is het ook mogelijk een handgeschreven mini boodschap in de ring te graveren. Als je het ons vraagt? Wij zeggen let’s go!

trouwringen rozenhof

Tip 2: Erfstukken verwerken in jullie trouwringen

Wat een mooi gebaar is het om wanneer er erfstukken uit de familie zijn deze te gebruiken bij het ontwerpen van jullie trouwringen. Dit kan bijvoorbeeld een diamant zijn van een grootmoeder, een stukje goud van een dierbare ouder of een ander sieraad met emotionele waarde. Door deze stukken te verwerken in de trouwringen, creëer je een verbinding tussen generaties en draag je een stukje familiegeschiedenis met je mee. Dit is ook mogelijk bij Rozenhof Trouwringen!

Tip: Willen jullie liever niet dat het voor iedereen zichtbaar is? Dan kunnen jullie er bijvoorbeeld voor kiezen een stukje van het erfstuk metaal binnenin de trouwringen laten plaatsen, waardoor het een verborgen en persoonlijk detail wordt.

trouwringspecialist

Tip 3: Maak jullie eigen unieke ontwerp

Yes! Een trouwring geheel op maat gemaakt voor jullie? Werk samen met Rozenhof Trouwringen om trouwringen te ontwerpen die uniek zijn en passen bij jullie persoonlijke stijl. Voeg bijzondere details toe, zoals een speciaal patroon, een symbolische vorm of een unieke textuur. Of kies voor een mix van metalen om jullie trouwringen een persoonlijk en opvallend uiterlijk te geven.

Tip 4: Gebruik edelstenen in jullie trouwringen!

We love edelstenen! Voeg een persoonlijk tintje toe aan de trouwringen door edelstenen te gebruiken die een speciale betekenis hebben voor jullie als paar. Denk bijvoorbeeld aan de geboortestenen van jullie zelf of jullie kinderen, of stenen die verbonden zijn met belangrijke momenten in jullie relatie. Hoe mooi?!

trouwringen

Tip 5: Last but not least!

Laat jullie vingerafdrukken of hartslag graveren: een unieke en persoonlijke touch is het laten graveren van jullie vingerafdrukken op de trouwringen. Bij Rozenhof Trouwringen kunnen jullie zelfs ook jullie hartslag van jouw aanstaande laten graveren op de trouwringen. Persoonlijker kan bijna niet!

rozenhof trouwringen

Willen jullie graag kennismaken met Rozenhof Trouwringen? Bekijk dan snel de website. Of kom naar het Trouwbeleving event in Apeldoorn op 1 oktober en maak kennis met deze trouwring specialisten voor nog veel meer tips en inspiratie!