jurken

Jouw droomjurk in de kast laten hangen na jullie trouwdag? Dat is toch hartstikke zonde? Wij geven je vijf tips en ideeën voor wat je met je trouwjurk kunt doen na de grote dag.

bruidsjurk

Foto: Ricon Fotografie

Inlijsten
Heb jij veel ruimte over in je huis? Dan is het een idee om je trouwjurk te laten inlijsten. Zo kan jij je jurk blijven bewonderen en jullie prachtige dag steeds weer opnieuw herbeleven. Kijk eens naar de inlijst mogelijkheden op het web.

Lingerie
Door je trouwjurk na je bruiloft te laten vermaken tot lingerie kun je, je ”trouwjurk” nog heel vaak dragen, alleen dan op een geheel andere manier. Informeer eens bij een kleermaker en je zult zien dat er veel mogelijkheden zijn.

bruidsjurk

Foto: Stories By Josan

Kussens
Past de stof van je trouwjurk bij je interieur? Dan is het harstikke leuk om er kussens van te laten maken voor op de bank. Je ziet je ”trouwjurk” op deze manier iedere dag en het zorgt ook nog eens voor comfort.

Goed doel
Denk er eens over na om jouw jurk te doneren aan een goed doel. Je kunt iemand die het niet zo breed heeft laten schitteren in jouw jurk. Je bezorgt hiermee een toekomstige bruid de mooiste dag van haar leven. Daarnaast bestaat er ook een stichting genaamd Floor de lis. Deze stichting transformeert gedoneerde trouwjurken naar jurkjes en pakjes voor overleden baby’s. Een prachtig initiatief als je het ons vraagt.

Bruidsjurk 2

Dario fotografie

Verkopen
Hecht jij niet zo veel emotionele waarde aan je jurk? Dan kun je ervoor kiezen om je trouwjurk te verkopen. Je kan dit zelf online doen of je kunt ervoor kiezen om je jurk naar een tweedehands bruidsmodezaak te brengen. Door je jurk te verkopen verdien je ook nog eens een extraatje.

Ben jij nog opzoek naar een trouwjurk? Bezoek dan op zondag 29 september het trouwbeleving XL event in het Koekbouw van Veghel. Ga tijdens het event  in gesprek met toffe leveranciers om inspiratie en ideeën op te doen voor de perfecte trouwjurk. Nog geen plannen voor 29 september? Bezoek dan het Trouwbeleving event in Veghel en doe inspiratie op voor jouw droomjurk. Kun je deze dag niet? Er zijn nog genoeg andere Trouwbeleving events door heel Nederland, check hier de data en locaties!