trouwpak op maat

Yes! Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen. Misschien ben je wel net ten huwelijk gevraagd tijdens de kerstdagen? Wat leuk en gaaf. Waarschijnlijk zijn jullie nu aan het sparren over wanneer je gaat trouwen, waar en hoeveel gasten je gaat uitnodigen en hoe het programma van de dag er globaal uit gaat zien. Daarna wordt het tijd voor details. Heel veel details. Ook jij wilt en moet nadenken over wat jij aan wilt doen op de grote dag. Vaak heb je al wel een beeld maar anders helpt New Tailor jou graag!

Ga langs voor een oriënterende afspraak. Zij laten je dan vast wat stoffen en opties zien zodat je langzaam een beeld krijgt. Vaak volgt uit wie jij bent en wat jullie willen voor die dag en wanneer die plaats vindt al heel veel automatisch. Zomers-Winters. Klassiek of informeler. Strak of iets losser. Donker of licht. Natuurlijk of kleurrijk trouwpak?

trouwpak

Van foto's tot jouw perfecte trouwpak.

Je kan eens beginnen met enkele foto’s van een trouwpak op Instagram op te slaan die jij mooi vindt. Dat is vaak een combinatie van kleur, snit en de styling van het geheel. New Tailor heeft ook een inspiratiemagazine die je kunt bekijken. Welke kleur heeft je voorkeur? Wil je een heel pak en drie-delig of liever een combinatie? Wil je het pak daarna ook regelmatig aan of delen ervan? In dit het geval dan vraagt dat weer iets anders van de stof. 

Keuzes in perfecte harmonie.

Jullie, het programma, de gasten, de locatie, het thema en allerlei andere zaken stem je het liefst zo veel mogelijk op elkaar af. Ook de tijd van het jaar bepaalt natuurlijk al veel over type stof die je gaat kiezen. Hoogzomer, buiten, strand of bijvoorbeeld een locatie in Italië vragen al snel om een linnen stof maar in ieder geval om een zomerse dunne stof. Een groots tuinfeest kan fantastisch zijn in een pak zoals je die zag in Great Gatsby met kleurrijke en ruimer gesneden pakken  en de meest extravagante combinaties. Een formeel diner in een kasteel zien wij vaak gecombineerd gaan met een donkerder en formelere pakken (denk aan The Suit). Een donkerblauw trouwpak doet het sowieso goed bij mannen omdat het echt iedere man een krachtige sexy uitstraling geeft, dat wil je, toch?! Een winterbruiloft gaat goed in een soort tweed of andere grovere stof (zoals in Peaky Blinders). Genoeg mogelijkheden dus. En ook voldoende vragen die als een trechter leiden tot de juiste keuzes. Laat New Tailor jou begeleiden in die keuzes en we geven je de garantie dat je straalt en tevreden bent. En een superleuk proces hebt meegemaakt. Alleen al daarvoor wil je trouwen. Bewust kiezen is namelijk (uiteindelijk voor iedereen) erg leuk. Let’s go! 

Trouwpak

De perfecte pas

Na een oriëntatie-afspraak kom je vaak met je getuige(n) of vader naar ons toe voor het definitief uitzoeken van de stof voor jouw trouwpak, het bepalen van het model en het nemen van jouw maten. Het afstemmen van het model en bepalen van hoe strak je het pak wilt dragen stemmen we ook af door je pak aan te trekken en alle details met je door te lopen. Tijdens deze afspraak kiezen we vaak ook het overhemd die uiteraard ook op maat moet zijn om de juiste lengte en wijdte te hebben die passen bij jou en de rest van de outfit (en die van jouw aanstaande). 

Het maatwerk proces bij NEW TAILOR.

Daarna gaan de kleermakers aan het werk met het bepalen van het patroon, bestellen van de stof en het in elkaar zetten van alle onderdelen. Na zo’n acht weken volgt een eerste tussenpas en kijken we of alle details kloppen. In de twee weken erna maken we alles (in eigen atelier) voor jou af en pas jet het nog eens door. Meestal kun je het dan gelijk meenemen en zoeken we een das en andere accessoires uit. Soms is een extra tussenpas nodig. Uiteraard houden we je tussentijds op de hoogte. Vlak voor de grote dag krijg je nog wat styling tips en wat tips voor de fotograaf. Nadien houden we natuurlijk ook graag contact. Spreekt dit proces je aan kies dan voor NEW TAILOR. Wees welkom en maak een (oriëntatie)afspraak.  Wil je meer tips? Check dan deze pagina! 

trouwpak op. maat