trouwlocatie

Zijn jullie opzoek naar de perfecte trouwlocatie? En houden jullie van natuur met een industriële touch? Zaag 55 heeft talloze mogelijkheden waardoor jullie zeker weten een fantastische bruiloft zullen beleven! Kijken jullie mee?

Huis van de Kikker

Het Huis van de Kikker is een uniek gelegen boutique hotel, gelegen op het natuureiland De Zaag in Krimpen aan de Lek. Het biedt veel meer dan alleen een plek om te overnachten. De Zaag is een belevingseiland met vier suites, het restaurant de Proefstand, een buitenbar, de oude Motorenfabriek van Bolnes, een vergaderzaal (Josephinezaal) en ruimte voor evenementen. Het is een inspirerende plek, tussen natuur en industrie.

Worden jullie wakker met een adembenemend uitzicht over de Nieuwe Maas en het omliggende landschap? Feest in de buitenbar, trouw in een van de tuinen en borrel in de lichte en zonnige serre. Ervaar de rust, luister naar de fluitende vogels, bewonder de schitterende sterrenhemel en voel de wind.

Op steenworp afstand van Rotterdam, biedt deze trouwlocatie een uitvalsbasis net buiten de stad. Ontdek de rijke historie van het industriële erfgoed van het eiland en ga op ontdekkingstocht over dit eiland. Vakantiegevoel tijdens jullie bruiloft op deze trouwlocatie is gegarandeerd!

Historie:
Huize van de Kikker staat op Eiland de Zaag, waarop vroeger de ‘scheepswerf Rotterdam’ gevestigd was. Het gebouw waarin je verblijft is de voormalig directeurswoning van de Bolnes Motorenfabriek. Daar werden dieselmotoren gemaakt voor de vele schepen die hier geproduceerd en gerepareerd werden. De directeurswoning is volledig opgeknapt en vanuit de slaapkamer op de eerste verdieping heb je geweldig uitzicht over het eiland, dat nu een natuurgebied is, en over de rivier de Lek. Klinkt fantastisch toch?!

trouwlocatie

Restaurant de Proefstand

Op drie minuten lopen van het Huis van de Kikker bevindt zich Restaurant de Proefstand. De oude bedrijfskantine van Bolnes Motorenfabriek is in industriële stijl ingericht. Er staat zelfs een oude Bolnes motor middenin het restaurant. Mocht dat niet genoeg zijn, kunnen jullie vanuit het restaurant de indrukwekkende scheepsmotoren nog zien staan in de fabriekshal.

De gerechten op de regelmatig wisselende menukaart zijn allemaal geïnspireerd op het concept van ‘IJs en Weder Dienende’. Er wordt zo veel mogelijk gekookt met producten verkrijgbaar bij leveranciers uit de buurt. Alles zo veel mogelijk lokaal, seizoensgebonden en biologisch. En natuurlijk heel erg lekker! Dat klinkt als een perfecte trouwlocatie toch?

trouwen rotterdam
Huis de Kikker
trouwlocatie rotterdam
Huis de Kikker

Willen jullie weten wat trouwen bij Huis van de Kikker zo bijzonder maakt? Wij vertellen het jullie met liefde. 

  • Jullie zitten midden in de natuur, net aan de rand van Rotterdam. Hoge bomen en heel veel vogels. Er is een grote tuin en de locatie is naast het natuurgebied ‘de Kleine Zaag’. Omdat Huis de Kikker op een eiland zit, horen we vaak dat mensen een eilandgevoel krijgen!
  • Er vaart een watertaxi vanaf Rotterdam naar De Zaag. Dit is een unieke ervaring om samen met je geliefde of familie te doen en op deze manier naar De Zaag te gaan. Doen dus!
  • Boek de bruidssuite Cornelis in Het Huis van de Kikker. De bruidssuite Cornelis is gelegen op de tweede etage in Het Huis van de Kikker. De suite kijkt uit over het uitgestrekte natuurgebied en de Nieuwe Maas. Het is een lichte en ruime kamer met ligbad en balkon, geïnspireerd op de klassieke Art Deco stijl. Gaaf he?!
  • Trouwen op de Zaag is uniek omdat de bruiloft echt op maat kan worden gemaakt. Er is een grote tuin, een serre met prachtig uitzicht over de Nieuwe Maas, een buitenbar, vuurplaats, restaurant De Proefstand en de oude fabriekshal ‘De Motorenfabriek’. De bruiloft kan op alle locaties plaatsvinden. Willen jullie de ceremonie in de tuin? Borrel in de buitenbar en diner in de Proefstand? Dat kan! En wat dachten jullie van het feest in de Motorenfabriek? Zaag 55 denkt graag met jullie mee.
suite huwelijksnacht

Zijn jullie benieuwd geworden? Bekijk dan snel de website en neem contact op met deze toffe trouwlocatie om een afspraak te maken. Willen jullie kennismaken met Huis van de Kikker tijdens een van de Trouwbeleving events? Kom dan naar het Trouwbeleving event op zondag 8 oktober in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam! Meld je gratis aan en de eerste 150 bruidsparen ontvangen een goodiebag vol inspiratie & informatie voor jullie bruiloft! Zien we jullie daar?

bruidsboeket
restaurant de proefstand