welkomstbord
Het zal jullie vast niet onopgemerkt voorbij zijn gegaan dat de coronacijfers oplopen. Daarom hebben wij besloten om de Trouwbeleving events van dit jaar te verplaatsten naar een nader te bepalen datum. Maar niet getreurd, wij hebben een heel leuk alternatief namelijk Trouwbeleving Online! Hier willen jullie bij zijn! In deze tijd kunnen jullie  nog steeds genoeg inspiratie opdoen voor jullie droom bruiloft! Want online gaan we knallen!

Wat is Trouwbeleving Online?

Benieuwd naar Trouwbeleving online? Het is de plek om jullie bruiloft te plannen. Net zoals de Trouwbeleving beurzen is Trouwbeleving online gratis te bezoeken!  Thuis vanaf de bank inspiratie opdoen voor jullie bruiloft, why not?! Ontmoet de leukste regionale leveranciers en stel hen vragen via de livechat, bekijk de wedding experiences waarin een real life ceremonie te zien is, luister naar live muziek, volg een mini masterclass, stel je vragen tijdens de live Q&A’s en ontvang thuis een toffe goodiebag of haal deze gratis op bij het afhaalpunt. Get inspired! Wij geven vijf redenen waarom jullie je moeten aanmelden voor Trouwbeleving Online.

herenmode

Fotocredits: Leonne Photography

styling

Fotocredits: Leonne Photography

#1 Inspiratie opdoen vanaf de bank

Trouwbeleving Online is de plek om hele gave ideeën op te doen om jullie bruiloft nog specialer te maken! Een heel fijn voordeel van Trouwbeleving Online is jullie hoeven nergens heen! Je kan heerlijk thuisblijven en het enige wat jullie nodig hebben is een laptop! Thuis vanaf de bank met een glaasje bubbels, een lekker kaasplankje en met de kaarsjes aan kunnen jullie inspiratie opdoen voor jullie bruiloft.

trouwringen

Fotocredits: Door Danny Fotografie

#2 Stel je vragen met de Live Chat

Zitten jullie te kijken naar de verschillende leuke leveranciers en hebben jullie een vraag? Die kunnen jullie gewoon stellen met de livechat en zij zullen zo snel mogelijk jullie vraag beantwoorden. Stel al jullie vragen aan de mooiste bruidswinkel, jullie favoriete fotograaf en aan prachtige locaties.

Fotocredits: Door Danny Fotografie

#3 Alle leuke adresjes bij elkaar

Trouwbeleving is ideaal om je goed te voor te bereiden op jullie droom bruiloft. Je kunt helemaal vanaf nul beginnen, want alles wat je nodig hebt voor een bruiloft is op Trouwbeleving Online te vinden.  Al jullie favoriete regionale leveranciers zijn online te vinden. Trouwambtenaren, weddingplanners, styling, bloemisten en fotografen. You name it! Op het profiel van de leveranciers vinden jullie veel informatie, prachtige foto’s en hele toffe video’s.  Zij doen er alles aan om jullie te inspireren en informeren over wat zij kunnen bieden op hun eigen gebied.

bruiloftstyling

Fotocredits: Door Danny Fotografie

#4 Bekijk de mooiste Wedding Experiences

Om jullie een echte beleving te geven staan er verschillende wedding experiences online. Bekijk de mooiste ceremonies en luister naar de prachtigste muziek. Daarnaast geven verschillende leveranciers een hele leuke masterclass. Denk hierbij aan 4 tips om jullie geloftes te schrijven, 5 tips voor het kiezen van de beste livemuziek of 3 tips hoe je een bruidsfotograaf kiest (let op; per event zijn er verschillende masterclasses te volgen).  Tijdens de masterclasses kun je veel inspiratie opdoen voor voor jullie grote dag. Verder kunnen jullie ook al je vragen stellen tijdens een live Q&A’s van de leukste leveranciers. Check vooraf even het programma op het Facebook event van het desbetreffende Online event.

bruidspaar
#5 Treat yourself with the goodiebag

Wie wilt er nou geen te gekke goodiebag van de leveranciers? Willen jullie graag een goodiebag ontvangen? Dat kan! Meld je aan op de online beurs en krijg een toffe goodiebag thuis gestuurd! Met o.a. Magazine met Liefde, Bruid & Bruidegom magazine, magazine van huwelijk.nl, tips, goodies van jullie favoriete leveranciers en een handige checklist van Girls of Honour!

Kortom: Dit willen jullie niet missen! Benieuwd naar Trouwbeleving Online? Klik hier om te kijken naar de verschillende Trouwbeleving Online events of meld je hier meteen aan voor Trouwbeleving Online.