Deze week zetten wij de grooms in het zonnetje! Bruiden komen om in tips & tricks dus nu richten wij op ons de bruidegom; it’s all about the groom! In deze blog kun je inspiratie opdoen voor extra bijzondere accessoires, namelijk handgemaakte. Met extra aandacht en liefde voor jullie gemaakt… 

burning love

Met liefde gemaakt

Ook voor de bruidegom zijn er genoeg accessoires te dragen tijdens deze bijzondere dag. Denk hierbij aan bretels, een hoedje, corsage, zonnebril, een stoer horloge, sokken of een stropdas en niet te vergeten broekriemen.

Natuurlijk moet alles perfect zijn op jullie bijzondere dag, daarom zijn accessoires bij de man super belangrijk. Bij Mannen in Stijl kun je onder andere terecht voor een hele toffe en unieke riem. Bij de riemen die in Napels gemaakt worden is het mogelijk om een persoonlijke gravering toe te voegen. Denk hierbij aan een quote, jullie namen of de datum van jullie huwelijk. Extra bijzonder; de graveerde tekst is zilver! De riemen die in Italië worden gemaakt zijn volledig handgemaakt. Door extra aandacht en de vakkundigheid van deze ontwerpers wordt het een prachtige riem.

Natuurlijk zijn toffe sokken voor je bruiloft een must. Wij spraken met Carlo Lanza, het gezicht achter het nieuwe sokkenmerk voor mannen met inmiddels landelijk 50 verkooppunten. De sokken die handgemaakt worden in Italië hebben een optimale pasvorm en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Sokken kunnen aangepast worden op het kleurenthema van de bruiloft. Zo zijn de kleuren ivoorwit, mintgroen, roze en rood erg populair op dit moment volgens Carlo die zich graag richt op de bruidegom. Hij vindt het dan ook een grote eer om, weliswaar in een bescheiden vorm, mee te werken aan zo’n belangrijke dag. Ben je benieuwd geworden naar de sokken van Carlo Lanza? Neem dan snel een kijkje op de site!


Stropdas, een musthave voor iedere groom!

IODA’S het accessoire merk dat zich richt op hippe en gebreide dassen. De musthave voor jullie wedding! In de jaren 50 zagen we dat dassen helemaal hot waren en het is weer terug van weggeweest. De dassen met een slank design en punt aan de onderkant zijn te combineren met elk trouwpak. Door de verschillende modellen, stoffen en breisteken is er voor iedereen een passend model. Daarnaast is het mogelijk om een custom design te laten maken door ontwerpster Kieu zodat alles prachtig op elkaar aansluit. Extra uniek vinden wij! Wil jij een unieke das dragen tijdens jullie huwelijk? Kijk dan snel op de site van IODA’S of maak kans om een stropdas te winnen via onze Facebook-pagina!