terug naar categorieën

Gefeliciteerd! Jullie hebben ja gezegd tegen een prachtige toekomst samen, gevuld met liefde en nieuwe avonturen. Indirect betekent dit dat jullie nu kunnen beginnen met het plannen van deze belangrijkste en meest bijzondere dag.
Om jullie gasten op unieke en originele wijze te verrassen, mag een mobiele gin bar eigenlijk niet ontbreken.

Met een mobiele gin bar op jullie trouwdag creëren jullie een onvergetelijke ervaring voor jullie gasten. Onze Baravan en Scooterbars trekken de aandacht en zorgen voor een gezellige en feestelijke sfeer. Wij garanderen je dat hier nog lang over gesproken zal worden!

Voor ons draait alles om perfectie op jullie grote dag. Ieder detail telt; van het juiste glaswerk tot de ijsblokjes, verse garnering, complementerende tonics en decoratie. Daarom zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is, zodat jullie volledig ontzorgd worden en optimaal kunnen genieten van de bruiloft.

Onze gintenders zijn experts op het gebied van smaakcombinaties en hebben jarenlange ervaring. Zij weten precies welke smaken bij elkaar passen. Wil je een persoonlijk tintje toevoegen aan het gin menu? Dat kan, wij bieden je graag de mogelijkheid om het gin menu samen te bepalen. Wist je dat je ook zelf de namen van de gin-tonics kunt kiezen? Wat dachten jullie van drie verschillende gin-tonics met de namen “his”, “hers” en “ours”?

Van klassieke tot fleurige, zoete en krachtige gin-tonics.. Zelfs alcoholvrije drankjes behoren tot de opties. Gin is een prachtige drank die zó veelzijdig is dat iedere gast van heerlijke gin-tonics zal gaan genieten. Uiteraard serveren wij alle gin-tonics met een grote glimlach en de nodige entertainment!