terug naar categorieën

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Mijn naam is Deborah Hoogendijk, een sociale en enthousiaste trouwfotograaf uit Zeeland.
Als huwelijksfotograaf ben ik opzoek naar beelden die raken. Tijdloze foto’s die waardevol blijven en niet mee doen aan de trends.
Ik ben geen uren bezig met de perfecte detailfoto van je trouwjurk .Ik ga jullie niet verplichten tot een hele lange fotoreportage voor dat ene perfecte social mediaplaatje. Ik ga opzoek naar beelden die een verhaal vertellen.

Mijn manier van fotograferen is spontaan, ongedwongen, verhalend en puur en dit zie je terug in de beelden. Ik volg jullie tijdens jullie dag. Door minimaal te poseren maar vooral jullie zelf te zijn zullen de foto’s spontaan en niet stijf zijn. Ik leg de momenten vast die jullie in alle hectiek ontglippen zodat jullie het in jullie album alsnog kunnen beleven.

Ik zal er tijdens jullie dag alles aan doen om het complete plaatje tot een waardevolle herinnering te maken. Niet alleen door het eindresultaat, de reportage, maar juist ook door wie ik ben. ⁣ Ik wil een aanvulling zijn, niet alleen met mijn werk, maar zeker ook als mens. Om die reden is het hebben van een klik ontzettend belangrijk en plan ik altijd een kennismakingsgesprek.

Willen jullie graag een kennismakingsgesprek plannen om te kijken of wij bij elkaar passen? Stuur mij dan een berichtje of mailtje!