terug naar categorie├źn

Ben je opzoek naar een outfit waar jij je volledig comfortabel in voelt, perfect past bij de setting van jullie trouwdag en bij de outfit van je partner? Bij Michael & Giso ben je op het juiste adres.

Allereerst, willen we jullie feliciteren met jullie verloving! Een spannende tijd waarin er veel geregeld moet worden. Met de nodige ervaring helpen wij jou graag verder in de wereld van maatkleding. De visie over maatwerk gaat bij Michael & Giso verder dan enkel de maatvoering. Het karakter, de behoeften van de bruidegom, maar ook de setting en de outfit van je aanstaande spelen een grote rol in het ontwerp van jouw trouwpak. Gestart vanuit de filosofie om iemand zijn karakter om te zetten naar een unieke, persoonlijke outfit. Dit betekent Slow Tailoring; een delicate mix van een ingetogen design, traditioneel vakmanschap en persoonlijke toewijding.

Wij nodigen je uit in een van onze winkels in Amsterdam of Breda. Onder genot van een drankje ga je samen met een van onze tailors een ontwerp maken voor jouw trouwoutfit. Het persoonlijke karakter is kenmerkend voor ons bedrijf. We willen je leren kennen, zodat we begrijpen wat jouw wensen zijn, wat jouw stijl is en hoe de bruiloft eruit komt te zien. Alleen op deze manier kan er een ontwerp worden gemaakt, welke volledig in het totaalplaatje past. Zodra we een goed beeld van jou en jullie huwelijksdag hebben kunnen we overgaan tot het advies. Hierbij kijken we onder andere naar jouw persoonlijke kenmerken, zodat je een stof en pasvorm kiest die enkel jouw sterke kanten accentueert. Ook je houding wordt meegenomen in het patroon, waardoor het pak als gegoten zit en jij je hier de hele dag comfortabel in voelt. Om het plaatje compleet te maken, kun je bij ons ook terecht voor bijpassende schoenen en accessoires.

Nieuwsgierig? Meerdere bruidegoms gingen je al voor! Ben je ook benieuwd naar hun verhalen? Lees dan de Groom Stories ter inspiratie.

Het authentieke maatwerk is bij Michael & Giso in een modern jasje gegoten. Wil jij kennismaken en ontdekken welke stoffen en pasvorm het beste bij jou passen? Maak dan telefonisch of online een afspraak in een winkel bij jou in de buurt.