terug naar categorieën

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Wat een heerlijk moment. Zelf vond ik dit een superleuke periode. Ik zat op een roze wolk. Fantaseren over onze dag. Hoe zou het zijn? Wat vinden wij mooi en belangrijk? En natuurlijk de spannende uitjes naar vrienden en familie om het leuke nieuws te vertellen. Hopelijk is dat bij jullie nu ook het geval.

De organisatie van de bruiloft… De één vindt het geweldig, de ander niet. Eén ding is zeker, het kost tijd en vraagt veel van jullie als koppel. Denk aan plannen, organiseren en vergelijken. En tijdens de bruiloft zijn er zoveel klusjes die gedaan moeten worden om de dag soepel te laten verlopen, maar wie doet dat dan en wat als er iets misgaat? 

Geen zorgen 🙂 Met veel plezier help ik, Weddingplanner Vera, jullie hierbij. Ik kan werk uit handen nemen, overzicht houden, meedenken en jullie ceremoniemeester zijn. Zo genieten jullie nog meer van de voorbereidingen en jullie onvergetelijke bruiloft. 

Jullie kunnen nog meer tijd besteden aan alle dingen die jullie wel leuk vinden. Misschien is dat wel een taartenproeverij, trouwkleding uitzoeken, een speech schrijven of een muzieklijst maken. 

Belangrijk vind ik dat het jullie droombruiloft is. Een persoonlijke bruiloft, die jullie verhaal vertelt, volledig op maat, zoals jullie het in gedachten hadden. 

Er moet ook een klik tussen ons zijn. Laten we elkaar ontmoeten! Ik sta in oktober 2023 op de bruidsbeurs in Apeldoorn. Liever niet wachten? Vraag via mijn website een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten! 

Lieve groet,

Vera Scheerder