terug naar categorieën

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Ikzelf vond dit een hele leuke periode. Ik zat op een roze wolk. Fantaseren over onze dag. Hoe zou het zijn? Wat vinden wij mooi en belangrijk? Uitjes met vrienden en familie om het leuke nieuws te vertellen. Hopelijk is dat bij jullie nu ook het geval.

De organisatie van de bruiloft. De één vind het leuk, de ander niet. Eén ding is zeker, het kost tijd en vraagt van jullie als koppel plannen, organiseren en vergelijken. En tijdens de bruiloft zijn er zoveel klusjes die gedaan moeten worden om de dag soepel te laten verlopen, maar wie doet dat dan en wat als er iets misgaat?

Met veel plezier help ik jullie hierbij. Ik kan werk uit handen nemen, overzicht houden, meedenken en jullie ceremoniemeester zijn. Zodat jullie nog meer kunnen genieten van de voorbereidingen en jullie onvergetelijke bruiloft.

Jullie kunnen nog meer tijd besteden aan alle dingen die jullie wel leuk vinden. Misschien is dat wel taarten proeven, trouwkleding uitzoeken, een speech schrijven of een muzieklijst maken.

Belangrijk vind ik dat het jullie droombruiloft is. Een persoonlijke bruiloft, die jullie verhaal vertelt, volledig op maat, zoals jullie het in gedachten hadden.

Er moet ook een klik tussen ons zijn. Laten we elkaar ontmoeten! Ik sta in oktober het Trouwbeleving event  in Apeldoorn. Liever niet wachten, vraag via mijn website een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten!