Foodtruck
Beleef een trouwdag tijdens het Trouwbeleving XL-event.

Het Trouwbeleving XL event bij de Tramkade in Den Bosch op zondag 10 maart. Een dag vol met liefde, real-life ceremonies, de leukste bedrijven en heel veel leuke bruidsparen. Was jij erbij of heb je het helaas moeten missen? Wij nemen je mee in een terugblik naar deze sfeervolle dag en ervaar alle details voor een prachtige trouwdag.

De Kaaihallen in Den Bosch is omgetoverd naar een sfeervolle trouwbeurs, met de leukste bedrijven. Een industriële hal waar volop inspiratie opgedaan kon worden door bruidsparen: Prachtige trouwjurken, de leukste foodtrucks voor op jullie bruiloft, professionele fotografen of bedrijven waaraan je nog niet eens gedacht had maar die jullie bruiloft wel perfect maken.

Beleef je trouwdag!

Niet alleen wij, maar ook de bedrijven hebben uitgepakt. Elke stands is prachtig aangekleed met bijvoorbeeld bloemen, decoratie of sfeerimpressies. Bruidsparen kunnen het zo echt beleven en daar staat Trouwbeleving ook voor, een trouwdag beleven tijdens een Trouwbeleving event!

Trouwstyling
Bloemstyling

Foto door: Trouwfotograaf Nicolai

Tijdens deze leuke dag werden er weer twee prachtige real-life ceremonies georganiseerd. In samenwerking met een aantal super leuke bedrijven konden we weer een prachtige ceremonie neerzetten met mooie details, een bruisende toast en waarbij het bruidspaar er schitterend uitzag. Kijken jullie mee naar de foto’s gemaakt door Yvonne Kuipers fotografie van deze prachtige eerste ceremonie op zondag 10 maart in Den Bosch?

Bruiloft make-up

The Make-up Artist heeft ervoor gezorgd dat de bruid straalt tijdens de eerste ceremonie. In een sprookjesachtige trouwjurk van Le Michel, samen met haar partner die een pak van Black Tie draagt. De ceremonie werd begeleid met liefdevolle woorden door trouwambtenaar Harry Kobus, de prachtige klanken van huwelijkszangeres Steffi Ras maakte de ceremonie compleet.

De mooiste dag van jullie leven willen jullie natuurlijk blijven herbeleven, REW Productions en Wedding video-photo zorgen ervoor dat jullie de beelden steeds weer opnieuw kunnen beleven door middel van een prachtige clip.

Want tijdens de mooiste dag van jullie leven,
willen jullie natuurlijk stralen.
Trouwceremonie
Huwelijkszangeres
Bruidstaart

Sommige elementen kunnen een ceremonie uniek en extra bijzonder maken, zoals prachtige decoratie met bloemen. Deze ceremonie is gestyled door Marina, een kleurrijk bruidsboeket, een hart van bloemen en extra bloemen naast het looppad om het af te maken.

Een bijzonder moment voor jullie als bruidspaar is, niet te vergeten, het uitzoeken van de ringen. Tijdens deze ceremonie mocht het bruidspaar ringen van Atelier 10-line om hun vingers schuiven.

En dan is het natuurlijk tijd om te proosten met de heerlijke bubbels van Festifizz en de verrukkelijke bruidstaart aan te snijden! Alle bruidsparen konden een stukje proeven van de bruidstaart gemaakt door B’Elle.

Trouwringen

Voor bruidsparen die deze prachtige eerste ceremonie helaas gemist hebben was er ook nog een tweede real-life ceremonie. Bruidsparen kunnen hierdoor inspiratie opdoen voor hun grote dag en een ceremonie beleven. Tijdens deze real-life ceremonies ervaar je hoe bijzonder live-muziek van Kitty Zingt bijvoorbeeld kan zijn.

Genieten jullie mee van deze tweede real-life ceremonie? Deze prachtige foto’s van foto Nicolai zorgen ervoor dat je het echt beleeft. Het bruidspaar ziet er weer prachtig uit, ze straalt dankzij de visagie van Kapsalon Koppig en in een prachtige jurk van Lovely Lady.  Tijdens deze ceremonie mogen de unieke trouwringen van de Edelsmederij om de vingers van het bruidspaar geschoven worden.

Trouwdag
Trouwdag

En samen met de bruidsparen proosten we dankzij de toffe mobiele Prosecco bar van Festifizz en eten we taart van Taart At Home!  Op prachtige real-life ceremonies, een sfeervolle trouwbeurs en op de leukste bedrijven.

De bruidsparen gaan met een goedgevulde goodiebag en een hele berg inspiratie naar huis om hun grote dag voor te kunnen bereiden!

Bruidstaart
Trouwceremonie

Ben je enthousiast geworden en wil jij graag een Trouwbeleving beurs bezoeken? In het nieuwe seizoen, vanaf september, staan er weer veel super leuke trouwbeurzen op de planning.

Bekijk de agenda op onze website voor de nieuwste planning!