Trouwringen met mooie diamanten, welke vrouw wil dat nou niet? Caroline van Chic Jewels weet er alles van. Na een carrière van 12 jaar in de marketing en 5 jaar als styliste heeft zij een nieuwe wending genomen, want iedereen weet: ‘Diamonds are a girl best friend.’

Via een goede vriendin, die weddingplanner is, kreeg Caroline steeds meer klanten binnen. Door haar ervaring als styliste kan zij goed advies geven. Op deze manier kun je de ring vinden die perfect bij je past! De diamanten die Caroline verkoopt zijn kwalitatief goede diamanten tegen een zeer concurentiële prijs. Elke diamant die verkocht wordt bezit een certificaat van autenticiteit en factuur.


Naast de ‘gewone’ diamant, is haar echtgenoot expert in een zeer speciaal geslepen diamant, met hartjes en pijlen, die te zien zijn met een speciale loep. Hierdoor wordt de diamant nog unieker. Door de samenwerking met de echtgenoot van Caroline, die diamanthandelaar is, kan zij zorgen voor concurrentiële prijzen, hierdoor heb je met een klein budget al een diamant van waarde en kwaliteit. Wilt u graag een eigen ‘design’ aandragen? Dat is geen probleem! Verlovingsringen, trouwringen, voor hem en haar, maar ook ‘fine jewelry’, een eigen design of een design naar u keuze. Bij Chic Jewels bent u op het juiste adres!