Yes, jullie zijn Verloofd. Nu kan de planning voor jullie droombruiloft beginnen. Hoe leuk zal het zijn als jullie bruiloft een weerspiegel is van jullie twee? Steeds meer bruidsparen kiezen bewust voor een persoonlijke touch op de bruiloft, waarin niet allerlei tradities centraal staan, maar waarin gekozen wordt voor een bruiloft die bij hen past.  Hoe kan je er nu voor zorgen dat je bruiloft een bruiloft wordt waarvan jullie gasten zeggen, dit is precies wie jullie zijn!

Gepersonaliseerde bruiloft is al jaren een opkomende trend, van zelfgemaakte uitnodigen naar persoonlijke decoratie. Er zijn elk jaar verschillende en prachtige trends in de bruiloftenbranche. Er is natuurlijk helemaal niks mis met de bruiloft trends, maar kies ook voor een persoonlijk touch zodat je een echt een unieke bruiloft beleeft. Zo creëer je nog meer WOW momentjes. Het uiteindelijke plaatje van de bruiloft past altijd bij het karakter van het bruidspaar!

burning love

Waar zijn jullie veel mee bezig? Waar houden jullie van? Of waar houden niet van? Vinden jullie het heel lastig om de vragen te beantwoorden, vraag dan aan naaste familie en vrienden hoe zij jullie zien. Als jullie dit op een rijtje hebben, weten jullie veel meer over jullie stijl. Nu kunnen jullie een nog betere invulling geven over hoe jullie droom bruiloft eruit komt te zien.

Trouwbeurs Utrecht

Fotocredits: Door Danny Fotografie

Geef de trouwdag een persoonlijke touch door te kiezen voor decoratie die bij jullie past! Dit betekent echt niet dat overal foto’s van jullie moeten hangen, maar kijk eens naar welke decoratie jullie leuk vinden? Wat dacht je bijvoorbeeld van een gepersonaliseerd ringendoosje of stickers met jullie trouwdatum op de uitnodiging. Of een gepersonaliseerde bedankjes, die je zelf samenstelt en je gasten mee kunt geven. Het bestaat allemaal. Lusten jullie wel een drankje?  Daar kunnen jullie ook mee toasten in plaats van de bekende bubbels.  Zo geven jullie de bruiloft een persoonlijk tintje en is het echt jullie unieke trouwdag.

bubbelcaravan

Fotocredits:Wim Alblas Photography

Bruiloftdecoratie
Steeds meer bruidsparen kiezen voor persoonlijk en durven af te wijken van de standaard. Kom je er zelf niet uit, bezoek dan één van onze Trouwbeleving events. óf Trouwbeleving Online. Hier kunnen julllie genieten van een gezellig uitje en heel veel inspiratie opdoen voor het organiseren van jullie dag!