elopement
Vanuit Amerika over komen waaien. Met z’n tweeën naar jullie favoriete of een prachtige onbekende plek. Heel intiem elkaar het ja-woord geven, eerst echt met z’n tweeën. En later misschien nog een groot feest voor familie en vrienden. Het mooie is, je hoeft met niemand rekening te houden dus je kunt het precies zo doen zoals je wilt. ’s avonds laat trouwen? In the middle of nowhere? Yes you can! En yes, deze elopements vinden vaak in het buitenland plaats, maar kijk eens, ons kikkerlandje is ook een prachtig decor! Vinden jullie niet?
elopement wedding
bruidsboeket

Waarom kiezen voor een elopement wedding?

De elopement wedding is ideaal voor avontuurlijke stellen, die het fijn vinden om heel klein & intiem hun bruiloft te vieren of misschien geen zin, tijd of geld hebben om een grote bruiloft te organiseren. En geloof ons; de elopement wedding is helemaal te gek!

burning love

Je kan dit natuurlijk écht met z’n tweetjes doen maar het kan ook zo zijn dat je wel jullie getuigen meeneemt. Zo zijn de mensen die heel dichtbij jullie staan er toch bij maar wordt het geen doorsnee bruiloft. Willen jullie écht wettelijk trouwen op dat moment? Dan is het natuurlijk noodzaak om een trouwambtenaar en de getuigen mee te nemen ;). Vergeet ook zeker geen fotograaf om dit prachtige moment tussen jullie vast te leggen zodat jullie het toch nog aan jullie vrienden & familie kunnen laten zien en voor altijd deze bijzondere herinnering vast hebben liggen.

bruidsjurk
first look
moon
trouwpak
bruidegom

Hoe organiseer ik een elopement wedding?

Het kan dan wel een stuk eenvoudiger zijn dan een grote bruiloft met veel gasten, maar yes er staat jullie toch nog vanalles te doen dus laat die voorpret maar beginnen! Maar wat moeten jullie dan allemaal regelen? Wij zetten het voor jullie op een rijtje!

Babs: Ga opzoek naar een BABS die écht bij jullie past, die jullie verhaal kan vertellen precies zoals jullie het voelen. Geloof ons, het wordt een uurtje om nooit te vergeten!
Getuigen: Deze personen kunnen niet ontbreken als je wettelijk wilt trouwen op het moment van jullie Elopement Wedding. Vraag ze op een originele manier of ze jullie getuigen willen zijn & wat zullen ze zich vereerd voelen!
Bruidsjurk: Wil je trouwen in een prachtige jurk? Of liever in een jumpsuit? Alles mag!
Trouwpak: Kies het pak waar jij je comfortabel in voelt. P.s. blote voeten tijdens jullie elopement wedding? Yes, we love it!
Hair & Make-up: Wie zegt dat je je haar en make-up niet professioneel kan laten doen voor een elopement? Heerlijk om ’s morgens te tutten voordat jullie moment gaat beginnen. Zo weten wij zeker dat jij je een echte bruid voelt!
Fotograaf: Dit willen jullie écht vastleggen! Wat zullen jullie blij zijn als je de foto’s nog 100x terug kan kijken en het kan delen met familie en vrienden. En natuurlijk is ook een videograaf erg tof om erbij te hebben!
Bubbels & Sweets: Iets wat uiteraard niet mag ontbreken! Bubbels en een paar heerlijke sweets om te proosten op jullie huwelijk! Cheers!
Styling & Bloemen: Jullie droomplek laten omtoveren tot een plek die nog meer bij jullie past? Doen!
Annoucement: Doordat jullie geen save the date kaarten of uitnodigingen hebben verstuurd weet niemand ervan wanneer jullie gaan trouwen. Hoe leuk is het dan om na jullie elopement wedding een mooie kaart toe te sturen naar al jullie dierbaren om bekend te maken dat jullie zijn getrouwd? Hiervoor kunnen jullie bijvoorbeeld ook een foto gebruiken van jullie elopement wedding én wellicht meteen het feest aankondigen mochten jullie nog een feest willen geven!

Let’s get married! 

macarons
sweets
bruidstaart
zonsondergang
verloofd
elopementwedding
Benieuwd welke bedrijven meewerkte aan deze toffe styled shoot?
Bloemen: Moon Daisy
droogbloemen