Er zijn ontzettend veel verschillende keuzes wanneer het gaat om het eten voor jullie bruiloft. Of jullie nu houden van culinaire hoogstandjes of een uitgebreide barbeque, de mogelijkheden zijn eindeloos. Om jullie een beetje op weg te helpen, hebben wij al drie te gekke bedrijven op een rijtje gezet!

burning love

Met de Citroën oldtimer komt de Sjef Truck van de Culinaire Duizendpoot graag naar jullie bruiloft. Deze truck is een echte keuken op wielen, van waaruit de meest heerlijke gerechten vers voor jullie worden bereid. Door de jarenlange ervaring weet Sjef Truck exact hoe een goed feest eruit moet zien.

Of jullie nu kiezen voor een bruiloft buiten, in het bos of gewoon lekker in de achtertuin, de Sjef Truck komt overal naartoe. Met het luik open komen de heerlijke geuren op jullie af en kunnen jullie genieten van een heerlijke maaltijd. Gaan jullie voor die heerlijke malse hamburgers van de barbeque of toch liever een walking diner? Sjef denkt graag met jullie mee in de mogelijkheden. In overleg met jullie stelt ze een mooi en verrassend menu samen.

En niet alleen voor het diner biedt Sjef Truck uitkomst. Ook voor heerlijke hapjes na de receptie of een late night snack ben je bij de Sjef Truck aan het juiste adres!

Bovendien staat de Sjef Truck ook nog eens ontzettend leuk op de foto’s.

Foto credits: Bureau Cocoon

Met haar enthousiasme verzorgt Nathalie graag het eten voor jullie bruiloft. Het culinaire gedeelte van jullie bruiloft is een essentieel onderdeel, aldus Nathalie.

Om het culinaire gedeelte van jullie bruiloft compleet te maken werkt By Nathalie met een onderscheidend concept en culinair niveau, voor elk budget. Door gebruik te maken van eetbare bloemen creëert Nathalie niet alleen een lekkere maaltijd voor jullie, maar wordt jullie bruiloft meteen helemaal opgefleurd met vrolijke kleuren en bloemen.

Een uitgebreid diner aan lange, mooi gedekte tafels in een bloementuin of een uniek walking diner bij u thuis, alles is mogelijk.

By Nathalie gaat alleen voor de hoogste kwaliteit. Alles is dan ook huisgemaakt en tot in perfectie uitgewerkt. Elk gerecht is een echt kunstwerk!

Foto credits: Karin Bunschoten Fotografie

Bij Grill’nSmoke BBQ Catering ben je aan het juist adres voor de ultieme barbeque ervaring. Met de 5 meter lange barbeque worden alle gerechten vers bereid. Op hout gestookt wordt het lekkerste vlees, vis en groente voor jullie bereidt. ‘Met veel aandacht voor originele details bouwen we onze sloophouten barren en buffetten op, zodat jullie gasten goed kunnen zien wat er geserveerd zal worden!’

Het professionele team van Grill’nSmoke BBQ Catering deelt de passie voor mooi, origineel en vooral lekker eten en is als geen ander gewend om op trouwerijen het bruidspaar en de gasten te voorzien van (h)eerlijke gerechten. Hierbij werken ze zoveel mogelijk met biologische producten van bevriende boeren en kwekers.

Bovendien is de barbeque van Grill’nSmoke BBQ Catering een echte eyecatcher!

Foto credits: Michael Brown Photography