Jullie bruiloft moet er natuurlijk precies zo uit komen te zien als hoe jullie dat in gedachten hebben, maar hoe doe je dat nou eigenlijk? Wij vroegen Blooming Style, Trouwchicks & De Stijl hoe je kunt zorgen voor dat perfecte plaatje waar jullie altijd al van droomden.

fotocredits: RiCon Fotografie

Het is misschien wel één van de belangrijkste onderdelen van jullie bruiloft: de styling. Het is de passie van Blooming Style om van jullie dag een sprookje te maken. Zij zorgen voor een fantastische styling waarbij persoonlijke beleving en authenticiteit centraal staat. Elke bruiloft is maatwerk. Vooral de kleine details maken jullie dag persoonlijk volgens Blooming Style. Samen met jullie gaan ze de mooiste dag van jullie leven vormgeven. Belangrijk is om alles op elkaar aan te laten sluiten, de locatie, taart, bloemen, uitnodiging, kleurencombinaties, alles in dezelfde stijl. Blooming Style maakt een stylingplan, zorgt voor de mooiste materialen en bouwen zelf alles op en af. Ze beschikken over een groot assortiment aan styling & decoratie materialen. Hebben zij het niet, geen probleem, dan maken ze het op maat. Ze ontzorgen jullie graag op de mooiste dag van jullie leven zodat het sprookje werkelijkheid wordt.

fotocredits: Carin Deben Photography

Pluimen & Veren. Lintjes & Bloemen. Styling is leuk! En styling krijgt steeds een prominentere plek op bruiloften. En daar worden de Trouwchicks heel erg blij van! Met de juiste aandacht kunnen zij jullie allerleukste dag net even nog wat leuker, toffer, hipper & persoonlijker maken. Jullie drinken samen met de Trouwchicks een goede kop koffie en noteren al jullie wensen. Trouwchicks doet jullie  graag een stylingvoorstel en maken voor de dag een gedetailleerd stylingplan. En op de dag zelf zorgen ze ervoor dat alles tot in de puntjes gestyled is! Styling voor de hele dag of alleen voor de ceremonie of het diner, het is allemaal mogelijk! Maar waar moeten jullie nou op letten tijdens het kiezen van een stylist? Wie gaat ervoor zorgen dat dat jullie plaatje precies zo wordt zoals jullie het in gedachten hadden? Ga in gesprek met de styliste, vertel jullie wensen, deel beeldmateriaal en voel of er een wederzijdse klik is. Als jullie een goed gevoel hebben, wordt jullie bruiloft zeker helemaal perfect!

Bloemen zijn onmisbaar tijdens jullie huwelijksdag. De Stijl Floral Design helpt vele bruidsparen per jaar met het uitzoeken en verzorgen van de mooiste bruidsbloemen. Wij spraken met De Stijl Floral Design en vroegen naar het geheim van de mooiste bloemen.

Annemieke van De Stijl Floral Design probeert bij de eerste afspraak een goed advies te geven in de mogelijkheden, denk hierbij bijvoorbeeld aan de totale aankleding van de bruiloft of enkel en alleen de bloemen. Zij vind het belangrijk dat er mogelijkheden zijn voor elk budget, groot of klein. Graag zorgt De Stijl Floral Design ervoor dat jullie droomdag precies zo wordt als hoe jullie het voor jullie zien. Romantisch, stoer, bohemian of chic? Zij denken graag met jullie mee! Geregeld gaat Annemieke op zoek naar nieuwe stijlen, daarnaast gaat ze graag op bezoek bij kwekers om zo veel mogelijk over bloemen te leren die ze veel gebruiken tijdens bruiloften.

De mogelijkheden die zij bieden zijn eindeloos; denk hierbij aan bosbruiloften, buitenbruiloften, bruiloften op een kasteel, in een leeg kantoorpand of een toffe industriële hal, niks is De Stijl Floral Design te gek!  Zij vinden het heerlijk om dagelijks met hun passie bezig te zijn en te zorgen voor de mooiste creaties op elke bruiloft!