Wij krijgen vaak de vraag van bruidsparen wat ze als bedankje moeten doen voor de ceremoniemeester of de getuigen! Het blijft toch altijd lastig want niet iedereen is hetzelfde en vindt dus hetzelfde leuk. Zitten jullie hier ook mee? Lees dan vooral verder want wij hebben een leuke tip voor jullie gevonden! FielMe Lifestyle biedt namelijk een fantastisch mooie cadeauset aan, bestaande uit een unieke waterfles en twee design glazen. Okee, wij horen jullie denken wat is daar nu zo speciaal aan? De glazen waterfles de bedoeld is om er zelf kraanwater in te doen, is voorzien van een prachtig ontwerp van positieve woorden. Deze zijn bij elkaar gezet om zo het kraanwater wat je zelf in de fles hebt gedaan te harmoniseren. Al na ongeveer 20 minuten is het verschil merkbaar als je het water gaat drinken.

“het is zachter” “het is schoner” zijn de reacties!

Cadeuset

De werking

Waarschijnlijk vraag je je af hoe het dan werkt! Daarom vroegen wij het aan Astrid van FielMe. De werking hiervan is aangetoond door de Japanner Masaru Emoto, die door middel van ijskristallen het effect heeft laten zien. De prachtigste evenwichtigste vormen lieten zich zien nadat het water in contact was geweest met positieve woorden.

waterfles

Dat water natuurlijk erg belangrijk is voor ons weet iedereen.  Maar dat water van levensbelang is heeft Fereydoon Batmanghelidj opgeschreven in zijn boek, “Water, het goedkoopste medicijn”. Hij kon als arts, toen er niets anders voorhanden was dan water, mensen op miraculeuze wijze verder helpen met hun klachten, alleen door hen water te geven. FielMe heeft als missie zoveel mogelijk mensen dit te laten ervaren, zodat iedereen hiervan de vruchten kan plukken voor zijn eigen gezondheid en welzijn.

Wij zeggen doen want…

Het ziet er super feestelijk uit! In een mooie witte doos zit de waterfles (inhoud 1 liter) samen met twee design glazen. Er zit een bijsluiter in met uitleg over de werking en het concept met de positieve woorden. De doos is mooi afgesloten met een satijnen witte strik eromheen. Een perfect cadeau om aan te bieden als bedankje voor de ceremoniemeester, getuigen, ouders of weddingplanner 😉 die straks samen met jullie gaan zorgen voor een onvergetelijke bruiloft!

Je kunt de fles ook los kopen bij FielMe. De fles zit dan in een transparante folie, ook met bijsluiter waar het verhaal en de werking van de positieve woorden uitgelegd wordt en ook weer voorzien van een prachtige wit satijnen strik. Overigens is een ander kleur lint of materiaal ook mogelijk!

Bedankje

De waterflessen kunnen ook los geleverd worden om tijdens het diner gebruikt te worden voor het kraanwater en later als bedankje mee te gaan met de aanwezigen gasten! Ideaal bedankje en twee vliegen in een klap want tijdens het diner krijgt iedereen al een positieve stemming.

cadeau
PS: op de website van FielMe vind je nog meer leuke cadeau’s! Benieuwd naar meer informatie of wil je iets bestellen neem dan contact op met Astrid!