trouwbeurs brabant

We said yes to new adventures! Want ja, dat was het.. Een trouwbeurs organiseren in tijden van de coronacrisis is best een avontuur máár wat voor een avontuur! Wat hebben we een geweldige dag gehad met alle bruidsparen & leveranciers! Een geheel coronaproof trouwbeurs waarbij de liefde het allerbelangrijkste was en daarin zijn we volop geslaagd! En hoe tof is het om je handen te desinfecteren voor een prachtige flowerwall van Moon Daisy? Dromen jullie nog even mee terug naar deze geslaagde editie van Trouwbeleving XL @ Koekbouw Veghel?

flowercloud
bruidstaarten
videograaf
fotograaf

Real life ceremonies

Om jullie te laten zien hoe een ceremonie er nou echt uit kan zien organiseren we tijdens de Trouwbeleving events altijd twee real life ceremonies. Tijdens deze ceremonies kunnen jullie zien wat zowel een fotograaf, videograaf als trouwambtenaar, styliste én live muziek voor jullie kan betekenen. De eerste real life ceremonie van de dag werd gefotografeerd door Demi’s Design. Bruidshuis Diana & Jansen en Jansen zorgden ervoor dat het bruidspaar perfect aangekleed werd en Bibi Peelen liet de bruid nog meer stralen met haar prachtige bruidskapsel en visagie.

bruidspaar
ceremonie

Ceremonie vol liefde zorgde voor een persoonlijke ceremonie en Huwelijkszangeres Steffi Ras maakte het helemaal af met haar prachtige muziek. De ceremonie was aangekleed door Blooming-Style volgens de laatste trends. Er werd gelachen, gehuild en de ringen van Juwelier Rooyackers werden uitgewisseld. En na de ceremonie? Toen mochten we genieten van té lekkere taart van Taarten van Kris. 

live muziek
Happily ever after starts here
bruidegom
bruid
real life ceremonie

De tweede ceremonie van de dag werd gefotografeerd door Door Danny Fotografie, en wat heeft ze dat mooi gedaan! De bruid werd aangekleed door Le Michel Bruidsmode. Ingrid van Spraak Makend begeleidde de ceremonie als trouwambtenaar en samen met Luizter maakte zij er echt een feestje van. De Edelsmederij zorgde voor trouwringen speciaal op maat gemaakt. Ook taart mocht natuurlijk niet ontbreken! B’elle maakte een prachtige en heerlijke taart!

spraak makend

Tip: Luizter luistert. Naar jouw wensen en jouw verhalen. Soms tussen de regels door en altijd naar de kern. Met de juiste muziek en woorden omlijsten we jouw memorabele moment met teksten en klanken die binnenkomen. Want wanneer je écht wordt geraakt, gaat een moment nooit meer verloren.

luizter
ceremonie
trouwauto's
bruidstaart
trouwringen
jawoord
Get inspired!

Zijn jullie benieuwd hoe het Trouwbeleving event eruit zag? Check dan snel nog even deze prachtige foto’s! We zien je graag een volgende keer op een van onze Trouwbeleving Online events of natuurlijk zodra het weer mag tijdens een van de fysieke Trouwbeleving events op locatie! Houd onze website in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen! See you! 

fotograaf
trouwbeurs
flowercloud
flowerwall
trouwbus tilburg
tafelstyling

Heb je vragen? Stuur ons een mailtje!