Willen jullie trouwen in Spanje? Doen! Gevestigd op een heuvel heeft dit kasteel een schitterend uitzicht en vormt het de ultieme setting voor een romantische bruiloft.  Hier kwamen  een aantal toffe leveranciers bijeen om jullie te inspireren voor een prachtige vintage romantic bruiloft in Spanje. Kijken jullie mee?

De dag begon voor de bruid met het haar en de make-up. Voor het kapsel kreeg ze een speelse up-do en de make-up werd met subtiele tinten aangebracht. Na de make-up werd de eerste jurk aangetrokken. Voor deze dag mocht de bruid niet in één, maar zelfs in twee jurken poseren. Alle jurken van Blanca Miret worden met liefde op maat gemaakt, waarbij de bruid elk aspect van de jurk zelf kan uitkiezen. Zo weet je als bruid zeker dat jouw trouwjurk helemaal bij je past!

Terwijl de bruid haar jurk aantrok werd de bruidegom aangekleed. Met een geweldig uitzicht op de achtergrond maakte de bruidegom zich klaar om zijn bruid te ontmoeten voor de first look. Wat een bijzonder moment om als bruidegom op je lieve bruid te wachten, nog niet wetend hoe mooi ze eruit zal zien. Dan mag je je eindelijk omdraaien… en daar staat ze dan!! En yes, Trouwen in Spanje is tof!

De blik in zijn ogen, dat lieve kusje van haar, de liefde is het waard om vastgelegd te worden! Als fotograaf is het belangrijk om deze kleine gebaren op te merken en vast te leggen en Nolla Photography kreeg dat uitstekend voor elkaar.

Bij zo’n bijzondere dag horen ook bijzondere trouwringen. Het bruidspaar droeg deze dag handgemaakte witgouden ringen, gemaakt van Fairmined-goud.

Om het hele plaatje compleet te maken mogen de bloemen natuurlijk niet vergeten worden. Het bruidspaar kreeg een geweldig boeket en de bruidegom werd voorzien van een corsage wat zijn outfit helemaal afmaakte. En wauw, is dit boeket geen plaatje op zich?!

Hetzelfde kunnen we zeggen voor de prachtige bruidstaart. De taart was zo mooi dat we hem bijna niet op durfde te eten, maar eerlijk is eerlijk, we konden het toch niet laten om een stukje te proeven!

Leveranciers

Benieuwd naar nog meer inspiratie? Lees dan ook onze andere blogs bomvol inspiratie voor jullie bruiloft! Wil je inspiratie opdoen via een van onze Trouwbeleving Online events? Schrijf je dan hier in!