Op zondag 13 maart hadden wij weer een Trouwbeleving bij Kasteel Erenstein in Limburg, en wat was het een prachtige en inspiratievolle dag met alle leveranciers en bruidsparen! Het zonnetje begon heerlijk te schijnen, de leveranciers waren er klaar voor en om 11:00 uur stonden de toekomstige bruidsparen al voor de ingang te wachten om naar binnen te kunnen in het mooie Kasteel Erenstein. Blikken jullie mee terug op deze dag?

By Feelingz legde alles vast op beeld, een echte aanrader voor jullie bruiloft!

Om 11:00 opende de deuren voor de bruidsparen om heel veel inspiratie op te doen voor hun bruiloft, bij binnenkomst kregen ze een goed gevoelde goodiebag waarmee ze thuis nog konden nagenieten van de beurs. Hierna konden de bruidsparen hun weg over het kasteel vervolgend om de meeste toffe leveranciers te ontmoeten die hun misschien konden helpen met de bruiloft. Van bruidsmode, tot bruidstaart tot live muziek en styling, er was vanalles te ontdekken tijdens deze leuke dag.

Ondertussen werd de bruid opgemaakt door Mia Styling & Visagie voor de eerste real life ceremonie van de dag. Tijdens de real life ceremonies kunnen de toekomstige bruidsparen ervaren hoe een ceremonie er écht aan toe kan gaan. Denk bijvoorbeeld eens aan een zelfstandig trouwambtenaar, live muziek en ook niet te vergeten de bruidstaart ná de ceremonie.

De jurk die de bruid aan had was van Desiree Bruidsmode, en wat stond de jurk haar prachtig! De bruidegom kreeg een pak van Only for men aan waar hij zich helemaal comfortabel in voelde. Anne’s mooiste heeft gezorgd voor het bruidsboeket en de styling van de ceremonie en natuurlijk was BABS Ingrid van Samen Trouwen daar die de ceremonie nog mooier maakte! De mooie stem van Zangeres Willeke Simons zorgde ervoor dat de ceremonie nog mooier werd. CD Juwelier zorgde voor de trouwringen. Na de ceremonie was het natuurlijk tijd voor taart & bubbels. Vinden jullie de bruidstaart van Gebakswinkel Bloem geen plaatje? Én wij kunnen jullie vertellen dat de taart heerlijk was!

Foto’s door: By Feelingz

In de middag was er een toffe masterclass van FBLS wedding vol tips voor het plannen van jullie bruiloft en het gebruiken van storytelling hierbij! Hoe leuk? Een mini masterclass vol waardevolle tips voor alle toekomstige bruidsparen!

Om 15:00 uur was het tijd voor de tweede real life ceremonie. En hoe lekker dat dit buiten kon in het zonnetje?! We hebben volop genoten van het mooie weer. De bruid en bruidegom waren er klaar voor dus kon de ceremonie van start gaan.  Tijdens de tweede real life ceremonie zorgde Sanne Kicken voor de trouwringen.

Tip: Goudsmid Sanne Kickken maakt jullie trouwringen helemaal op maat, geheel naar jullie wens. Zo hebben jullie trouwringen die écht niemand anders heeft.

Zijn jullie ook nog opzoek naar inspiratie voor jullie bruiloft? We hebben zondag 3 april een Trouwbeleving XL in de Van Nelle Fabriek Rotterdam en op 10 april zijn we te vinden in Klooster Bethlehem in Haren bij Oss. Kunnen jullie deze datum niet of wonen jullie niet in de buurt? Geen probleem! Bekijk dan snel onze agenda op welke dagen we nog meer een beurs organiseren en misschien zien we jullie daar!