Aankomende Events


Trouwbeleving gaat met de trouwbeurzen een stap verder in het creëren van een unieke beleving voor aanstaande bruidsparen. Gaan jullie trouwen en willen jullie inspiratie en ideeën opdoen en alvast een voorproefje krijgen van jullie trouwdag? Bezoek dan de Trouwbeleving events verspreid over prachtige trouwlocaties door heel Nederland. Beleef, proef en geniet op deze bijzondere, romantische en unieke trouwlocaties. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

Altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen. Al onze locaties vormen het decor voor een unieke trouwbeleving. Deze locaties zijn om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag.


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Trouwbeleving @ Klooster Bethlehem

15 november @ 11:00 - 16:00

Gratis
kloosterbethlehem
Op zondag 15 november vindt het tweede Trouwbeleving event @ Klooster Bethlehem plaats. Een van de mooiste trouwlocaties in Brabant vinden wij! Een feest of event bij Klooster Bethlehem vergeet je niet snel. Deze prachtige en stijlvolle locatie gelegen in het Brabantse dorpje Haren, heeft alles onder één dak en maakt van jullie bruiloft dé perfecte dag! Laat je verrassen door het moderne interieur en geniet van de huiselijke en gastvrije sfeer van de verschillende zalen en ruimtes. Naast het kennismaken met de locatie kunnen jullie ook kennismaken met de leukste bedrijven uit de regio! Dus zijn jullie nog opzoek naar een droomjurk, de perfecte fotograaf of jullie trouwringen? Kom dan op zondag 15 november 2020 naar het Trouwbeleving event in Klooster Bethlehem!
Vanaf 11 uur zullen de deuren open en hebben jullie voldoende tijd om met alle bedrijven in gesprek te gaan. Om half 1 en 3 uur kunnen jullie aansluiten bij de real life ceremonie. De locatie zal volledig in stijl worden aangekleed zodat jullie gelijk een goed beeld krijgen van de mogelijkheden op deze locatie en van de bedrijven. Een zelfstandig trouwambtenaar zal de real life ceremonie begeleiden en de live muziek zal het plaatje helemaal compleet maken. Na de ceremonie is er een champagnetoast en wordt de bruidstaart aangesneden. Proef, beleef en geniet tijdens dit unieke Trouwbeleving event in Klooster Bethlehem in Haren bij Oss.

Om jullie een zo goed mogelijk beeld te geven zorgen wij dat er voldoende bedrijven aanwezig zijn die jullie kunnen inspireren en informeren over alle mogelijkheden. Zijn jullie nog op zoek naar leuke ideeën, een unieke trouwlocatie of specifieke bedrijven? Kom dan op zondag 15 november naar Trouwbeleving @ Klooster Bethlehem in Haren bij Oss.

Tijden real life trouwceremonie: 12.30 u en 15.00 u. Duur circa 20 min.

Wij hebben voor 100 bruidsparen een leuke goodiebag vol magazines, inspiratie, goodies en actiecodes beschikbaar! Wil jij verzekerd zijn van deze toffe goodiebag? Meld je dan alvast aan via onderstaand inschrijfformulier.

Foto: Elaine Fotografie
Video: By Naomi Diaz

Inschrijven

Lieve bruidsparen,

Omdat we helaas te maken hebben met het coronavirus en de daarbij horende maatregelen hebben is het alleen mogelijk je in te schrijven voor de ochtend óf de middag. Wij zullen gaan werken in tijdsblokken. De tijdsblokken worden bepaald aan de hand van het aantal personen die we gelijktijdig mogen toelaten tijdens het event. Zodra er meer bekend is met betrekking tot de maatregelen in september volgens het RIVM en de overheid zullen we jullie op de hoogte stellen. Uiteraard zullen wij zorgen voor een corona proof trouwevent waarbij jullie volop inspiratie op kunnen doen en de leukste leveranciers voor jullie bruiloft kunnen ontmoeten. Wij kijken ernaar uit om jullie te ontvangen tijdens een van de Trouwbeleving events en zullen jullie zeer goed op de hoogte houden. Laat daarom het juiste emailadres achter tijdens de inschrijving (en check af en toe je spambox 😉 )
Heb je meer tijd nodig op de beurs dan 1 dagdeel? Niet getreurd! Indien we in tijdsblokken moeten werken zal de beurs online voortgezet worden en kunnen jullie in contact komen via een livechat met alle leveranciers óf bezoek een van de andere Trouwbeleving events! Veel liefs, Team Trouwbeleving.

Deelnemers

Foto van Fotokist
Fotokist
Landelijk
Website: www.fotokist.nl
Foto van Luizter
Luizter
Halsteren
Website: https://luizter.nl

Organisator

Trouwbeleving
Telefoon:
0854444086
Website:
www.trouwbeleving.nl

Locatie

Klooster Bethlehem
Kerkplein 4
Haren, 5368 AM Nederland
+ Google Maps