trouwbeurs

Yes, je bent verloofd! Er komt een spannende maar hele leuke tijd aan! Bezoek daarom een trouwbeurs van Trouwbeleving ter inspiratie! Wij helpen jullie met liefde met het vinden van de juiste leveranciers voor jullie bruiloft. Zijn jullie benieuwd welke trouwbeurzen in Nederland er nog op de planning staan? Lees dan snel verder! In maart staan er namelijk nog een aantal hele leuke events op de planning in bijvoorbeeld provincie Zeeland, Brabant, regio Nunspeet en regio Utrecht. Kijken jullie mee?

trouwjurken
trouwlocatie

TROUWBELEVING XL @ DEN BOSCH

Trouwen jullie in provincie Brabant? Op 1 maart organiseren wij het Trouwbeleving XL event in de Tramkade in Den Bosch. Een prachtige industriele locatie waar jullie kennis kunnen maken met de leukste leveranciers, een van de real life ceremonies kunnen beleven en om 14:00 uur naar een demo kunnen kijken van Salsavolcania.

Luister naar de beste tips van een weddingplanner, ontdek wat een DJ kan betekenen op jullie bruiloft of zoek jouw droomjurk uit bij een van de te gekke leveranciers die op dit trouwevent te vinden zijn.

TROUWBELEVING @ MALLEJAN NUNSPEET

In de provincie Gelderland vindt op zaterdag 7 maart  het Trouwbeleving event plaats bij Fletcher Hotel de Mallejan. In een prachtige bosrijke omgeving kunnen jullie trouwen op deze fantastische locatie. Ontmoet de leukste bedrijven uit de regio Nunspeet voor jullie bruiloft. We proosten samen op jullie toekomstige huwelijk en jullie gaan bomvol inspiratie weer naar huis!

trouwbeurs den bosch
Bruidstaart

Trouwbeleving @ Slot Moermond Renesse

Trouwbeleving @ Kasteel Erenstein

Deze prachtige locatie dichtbij zee vormt het decor voor een Trouwbeleving event in Renesse. Slot Moermond is een prachtige trouwlocatie met heel veel mogelijkheden. Willen jullie de leukste leveranciers uit de regio ontmoeten? Kom dan naar het Trouwbeleving event bij Slot Moermond tussen 11:00 uur en 16:00 uur. Wij toosten graag met jullie op jullie huwelijk!

Een prachtig kasteel in Limburg, Kasteel Erenstein. Waan je even op jullie bruiloft in dit sprookjesachtige decor. Ontmoet de tofste leveranciers uit Limburg en maak kennis met alle trends van nu. De leveranciers uit de regio Limburg staan voor jullie klaar om jullie heel veel tips te geven! Bekijk een van de real life ceremonies en proost op jullie huwelijk!

Trouwbeurs zeeland
Trouwen Limburg

Foto: Sjurlie Fotografie

Trouwbeleving @ De Landgoederij Bunnik

Ook in regio Utrecht is nog een heel tof Trouwbeleving event te vinden. Op deze toffe locatie waar de eerste opnames voor married at first sight werden genomen mogen wij zondag 15 maart een Trouwbeleving event @ De Landgoederij organiseren. De leukste leveranciers uit Utrecht en omstreken zijn hier om jullie volop van tips te voorzien. Luister naar een prachtige ceremonie met zelfstandig trouwambtenaar en live muziek en zoek alvast jullie trouwringen uit!

trouwbeurs inspiratie

Meld je via de website aan voor een gratis goodiebag! Zien wij jullie tussen 11:00 uur en 16:00 uur op een van deze trouwbeurzen om inspiratie op te doen en de tofste leveranciers te ontmoeten voor jullie bruiloft? Cheers!