Aankomende Events


Trouwbeleving gaat met de trouwbeurzen een stap verder in het creëren van een unieke beleving voor aanstaande bruidsparen. Gaan jullie trouwen en willen jullie inspiratie en ideeën opdoen en alvast een voorproefje krijgen van jullie trouwdag? Bezoek dan de Trouwbeleving events verspreid over prachtige trouwlocaties door heel Nederland. Beleef, proef en geniet op deze bijzondere, romantische en unieke trouwlocaties. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

Altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen. Al onze locaties vormen het decor voor een unieke trouwbeleving. Deze locaties zijn om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag.


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Trouwbeleving @ Slot Moermond Renesse

12 maart @ 11:00 - 16:00

Gratis
trouwen renesse

Inschrijven

We zullen deze beurs werken met tijdslots. Hieronder kies je een tijdslot waarbinnen jullie de beurs willen betreden. Klik het tijdslot aan en vul het formulier in. De beurs sluit om 16:00 uur.

Inschrijven voor tijdslot 11:00 – 12:00 uur

Inschrijven voor tijdslot 12:00 – 13:00 uur

Inschrijven voor tijdslot 13:00 – 14:00 uur

Inschrijven voor tijdslot 14:00 – 15:00 uur

Let op: wij zijn verplicht te werken met testen voor toegang./vaccinatiebewijs/herstelbewijs 
Dit betekent het volgende: 

– Ben je gevaccineerd? Haal dan het corona toegangsbewijs op in de CoronaCheck app.
– Ben je nog niet gevaccineerd? Dan kun je gratis testen voor toegang, maximaal 24 uur voorafgaand aan het event en minimaal 2 uur voorafgaand aan het evenement. Testen voor toegang is gratis en kan op vele locaties bij jullie in de buurt.
– Heb je in de afgelopen 6 maanden corona gehad? Dan kun je een herstelbewijs ophalen in de CoronaCheck app. Het herstelbewijs bewijst dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona. Dit bewijs is geldig vanaf 11 dagen tot 180 dagen na je besmetting en kan je binnen deze tijd omzetten naar een geldig coronatoegangsbewijs. Let op! Een herstelbewijs is op het moment alleen te verkrijgen met een positieve testuitslag via de GGD.
– Bij de entree van Trouwbeleving zullen wij de CoronaCheck app scannen op een geldig toegangsbewijs. Heb je geen smartphone? Zorg er dan voor dat je de uitslag uitgeprint meeneemt (QR code van www.testenvoortoegang.nl) zodat we jullie alsnog toe kunnen laten tot het Trouwbeleving event. Heb je vragen? Stuur ons een mailtje naar info@trouwbeleving.nl

Let op: tijdens de beurs hanteren we waar mogelijk zoveel mogelijk de anderhalve meter afstand. Het dragen van een mondkapje is op een evenement waar het coronatoegangsbewijs geldt niet verplicht, maar dit mag uiteraard wel wanneer je je hierbij prettiger voelt. Mondkapjes zijn eventueel ook verkrijgbaar bij de entree van de beurs.

Op het prachtige Landgoed Moermond ligt het imposante Slot Moermond in Renesse met haar brede oprijlaan en mooie gracht. Achter het slot ligt de Slottuin met romantisch prieel. Een echte aanrader voor een unieke huwelijksceremonie. Slot Moermond is een officiële trouwlocatie in een kasteel en biedt alles voor een romantische huwelijksdag! Bij een huwelijksfeest op deze locatie hoeven jullie niet meer speciaal naar het gemeentehuis om het burgerlijk huwelijk te laten voltrekken.

Het jawoord kan gegeven worden in onze trouwzaal ‘De Ridderzaal’. Deze authentieke trouwzaal is voorzien van een wandkleed, donkere balken aan het plafond en een houten vloer. De maximale capaciteit van deze zaal is 60 personen en vormt een uniek decor voor jullie huwelijksplechtigheid. Bij mooi weer biedt Slot Moermond in Renesse jullie de unieke gelegenheid om buiten in de Slottuin te trouwen. Hier kun je elkaar omringd door bomen, fluitende vogels en een romantische slotgracht het jawoord geven. De Slottuin is voorzien van een romantisch prieel en biedt de gelegenheid aan 200 gasten om jullie huwelijk bij te wonen.

Gaan jullie trouwen in provincie Zeeland aan het strand en willen jullie op een unieke manier ideeën opdoen en alvast een voorproefje krijgen voor jullie trouwdag? Bezoek dan op zaterdag 12 maart 2022 de leukste trouwbeurs van provincie Zeeland in Renesse bij Slot Moermond.

Beleef, proef en geniet tijdens deze trouwbeurs op een unieke trouwlocatie in Renesse. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real-life ceremonies en ervaar onder andere wat een trouwambtenaar en live muziek voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken. Geniet van de heerlijke bruidstaart na de ceremonie en proost samen met ons op jullie verloving!

Maar dat is natuurlijk nog niet alles, de locatie is volledig aangekleed als feestlocatie zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden bij Slot Moermond. Benieuwd hoe Slot Moermond in Renesse het decor kan vormen voor jullie bruiloft? Laat je informeren en rondleiden door de locatie en alle mogelijkheden zullen besproken worden.

Tijden real life trouwceremonie: 12.30 u en 15.00 u. Duur circa 25 minuten.

Wij hebben voor 100 bruidsparen die zich aanmelden een leuke goodiebag vol magazines, inspiratie, goodies en actiecodes beschikbaar! Wil jij verzekerd zijn van deze toffe goodiebag? Meld je dan alvast aan via onderstaand inschrijfformulier.

Geef op Facebook aan of je er bij bent!

Fotocredits: RiCon Fotografie

Let op: wij zijn verplicht te werken met testen voor toegang./vaccinatiebewijs/herstelbewijs 
Dit betekent het volgende: 

– Ben je gevaccineerd? Haal dan het corona toegangsbewijs op in de CoronaCheck app.
– Ben je nog niet gevaccineerd? Dan kun je gratis testen voor toegang, maximaal 24 uur voorafgaand aan het event en minimaal 2 uur voorafgaand aan het evenement. Testen voor toegang is gratis en kan op vele locaties bij jullie in de buurt.
– Heb je in de afgelopen 6 maanden corona gehad? Dan kun je een herstelbewijs ophalen in de CoronaCheck app. Het herstelbewijs bewijst dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona. Dit bewijs is geldig vanaf 11 dagen tot 180 dagen na je besmetting en kan je binnen deze tijd omzetten naar een geldig coronatoegangsbewijs. Let op! Een herstelbewijs is op het moment alleen te verkrijgen met een positieve testuitslag via de GGD.
– Bij de entree van Trouwbeleving zullen wij de CoronaCheck app scannen op een geldig toegangsbewijs. Heb je geen smartphone? Zorg er dan voor dat je de uitslag uitgeprint meeneemt (QR code van www.testenvoortoegang.nl) zodat we jullie alsnog toe kunnen laten tot het Trouwbeleving event. Heb je vragen? Stuur ons een mailtje naar info@trouwbeleving.nl

Let op: tijdens de beurs hanteren we waar mogelijk zoveel mogelijk de anderhalve meter afstand. Het dragen van een mondkapje is op een evenement waar het coronatoegangsbewijs geldt niet verplicht, maar dit mag uiteraard wel wanneer je je hierbij prettiger voelt. Mondkapjes zijn eventueel ook verkrijgbaar bij de entree van de beurs.

Deelnemers

Foto van Enjoy Cakes
Enjoy Cakes
Spijkenisse
Website: www.enjoycakes.nl
Foto van Flows On
Flows On
Landelijk
Website: www.flowson.nl
Foto van Fotokist
Fotokist
Landelijk
Website: www.fotokist.nl
Foto van Huwelijk.nl
Huwelijk.nl
Leeuwarden
Website: www.huwelijk.nl

Gegevens

Datum:
12 maart
Tijd:
11:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Organisator

Trouwbeleving
Telefoon:
0854444086
Site:
www.trouwbeleving.nl

Locatie

Slot Moermond
Stoofwekken 5
Renesse, Provincie Zeeland 4325 BC Nederland
+ Google Maps