Aankomende Events

Trouwbeleving gaat met de trouwbeurzen een stap verder in het creëren van een unieke beleving voor aanstaande bruidsparen. Gaan jullie trouwen en willen jullie inspiratie en ideeën opdoen en alvast een voorproefje krijgen van jullie trouwdag? Bezoek dan de Trouwbeleving events verspreid over prachtige trouwlocaties door heel Nederland. Beleef, proef en geniet op deze bijzondere, romantische en unieke trouwlocaties. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

Altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen. Al onze locaties vormen het decor voor een unieke trouwbeleving. Deze locaties zijn om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Burning Love Festival

9 november @ 14:00 - 23:00

trouwfestival

Heb je trouwplannen? Maar geen zin in de standaard ‘trouwbeurs’? Dan is het Burning Love Festival er voor jou. Samen met Girls of Honour & TELEUKTROUWEN organiseren wij het Burning Love Festival bij Karma Kebab in Utrecht. Geloof ons, daar wil je bij zijn! 

Een festival boordevol muziek, inspirerende workshops, een fashionshow en de nodige informatie en inspiratie voor een echt originele bruiloft.

Samen met de meest creatieve leveranciers maken we er een dag van om nooit te vergeten voor jou en je bridal posse. Of dat nu je vrienden zijn, je aanstaande of je moeder (we don’t judge), het gaat gegarandeerd een feest worden waar je bomvol inspiratie van thuis komt.

Van een secret silent disco tot een beauty plein voor een touch-up, en van dragqueen bingo tot outfits voor je bruiloftgasten…

Het Burning Love Festival wil je niet missen!

Tickets

Ticketverkoop start binnenkort

Deelnemers

Meer informatie vind je hier

Locatie

karma kebab
Kanaalweg 50
Utrecht, 3526 KM Nederland
+ Google Maps