Aankomende Events

Trouwbeleving gaat met de trouwbeurzen een stap verder in het creëren van een unieke beleving voor aanstaande bruidsparen. Gaan jullie trouwen en willen jullie inspiratie en ideeën opdoen en alvast een voorproefje krijgen van jullie trouwdag? Bezoek dan de Trouwbeleving events verspreid over prachtige trouwlocaties door heel Nederland. Beleef, proef en geniet op deze bijzondere, romantische en unieke trouwlocaties. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

Altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen. Al onze locaties vormen het decor voor een unieke trouwbeleving. Deze locaties zijn om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trouwbeleving @ Bilderberg Hotel de Klepperman

5 november 2016 @ 11:00 - 16:00

Gratis

Fotocredits: Made by C

In drie prachtige gelegen en in authentieke stijl gerestaureerde Zuid-Veluwse boerderijen in Hoevelaken vinden jullie de trouwlocatie Bilderberg Hotel De Klepperman. Achter de prachtige boerderijgevels treffen jullie een modern en eigentijdse trouwlocatie waar authenticiteit en hedendaags comfort prima samengaan. Dit is een trouwlocatie waar met liefde jullie huwelijk bezegelt kan worden.

Gaan jullie trouwen en zijn jullie benieuwd naar deze trouwlocatie of nog op zoek naar unieke bedrijven uit de regio die jullie trouwdag perfect kunnen maken? Kom dan op zaterdag 5 november naar deze unieke trouwbeurs en krijg alvast een voorproefje voor jullie trouwdag! Beleef, proef en geniet tijdens dit unieke event op de romantische trouwlocatie midden in Hoevelaken.

Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. 
Altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real-life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken. En beleef hier hoe een prachtige roofvogel jullie trouwringen aan kan vliegen. Maar dat is natuurlijk nog niet alles, de locatie is volledig aangekleed als feestlocatie zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden. Laat je informeren en rondleiden door de locatie en alle mogelijkheden zullen besproken worden. Tijdens het Trouwbeleving event zullen er bedrijven uit Hoevelaken en omstreken aanwezig zijn en jullie over alle mogelijkheden informeren.

Tijden real-life trouwceremonie: 12.30 u en 15.00 u. Duur circa 20 min.

Alle eerste 100 bruidsparen die de bruidsbeurs bezoeken ontvangen een leuke goody bag!

Geef op Facebook aan of je er bij bent!

Deelnemers

Gegevens

Datum:
5 november 2016
Tijd:
11:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Organisator

Trouwbeleving
Telefoon
0854444086
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bilderberg Hotel de Klepperman
Oosterdorpsstraat 11
Hoevelaken, 3871 AA