Aankomende Events

Trouwbeleving gaat met de trouwbeurzen een stap verder in het creëren van een unieke beleving voor aanstaande bruidsparen. Gaan jullie trouwen en willen jullie inspiratie en ideeën opdoen en alvast een voorproefje krijgen van jullie trouwdag? Bezoek dan de Trouwbeleving events verspreid over prachtige trouwlocaties door heel Nederland. Beleef, proef en geniet op deze bijzondere, romantische en unieke trouwlocaties. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

Altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen. Al onze locaties vormen het decor voor een unieke trouwbeleving. Deze locaties zijn om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trouwbeleving @ ’t Boshuys Best

12 februari 2017 @ 11:00 - 16:00

Gratis

De prachtige bossen rondom het Boshuys laten niemand onberoerd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze de natuur op handen dragen in alles wat ze doen. Van de uitstraling en inrichting van het restaurant, de samenstelling en bereiding van de gerechten tot de sfeer en de inrichting van de eventlocaties… natuurlijk genieten bij ’t Boshuys!

’t Boshuys in Best heeft een nieuwe eventlocatie ’t Buitenhuys. Dit is een prachtige, karakteristieke locatie midden in de groene natuur en biedt de perfecte setting voor jullie historische dag. Van wettelijke huwelijksvoltrekking tot sfeervolle receptie en van verrassend diner tot spetterende feestavond. Zijn jullie benieuwd naar de locatie en de mogelijkheden? Bezoek dan zondag 12 februari het Trouwbeleving event en ervaar zelf de sfeer van deze locatie.

Naast de locatie die volledig in stijl is aangekleed kunnen jullie ook inspiratie opdoen bij verschillende bedrijven uit de trouwbranche. Zijn jullie nog zoekende naar een fotograaf die helemaal bij jullie past, de droomjurk, een gave DJ of een unieke bruidstaart? Tijdens het event kunnen jullie met alle bedrijven in gesprek en weten jullie gelijk of deze bedrijven jullie trouwdag onvergetelijk gaan maken.

Daarnaast worden jullie tijdens de real-life ceremonie geïnspireerd door alle bedrijven. De ceremoniezaal is volledig aangekleed in stijl, de zelfstandig trouwambtenaar geeft een korte impressie en er is live-muziek. Jullie kunnen deze ceremonie als gasten ervaren en goede ideeën opdoen voor jullie bruiloft. Beleef het allemaal op zondag 12 februari bij ’t Boshuys in Best.

Tijden real-life trouwceremonie: 12.30 u en 15.00 u. Duur circa 20 min.

Alle eerste 100 bruidsparen die de bruidsbeurs bezoeken ontvangen een leuke goody bag!

Geef op Facebook aan of je er bij bent!

Deelnemers

Gegevens

Datum:
12 februari 2017
Tijd:
11:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Organisator

Trouwbeleving
Telefoon
0854444086
Bekijk de site van Organisator

Locatie

’t Boshuys
Sonseweg 39
Best, 5681 BH