Aankomende Events

Trouwbeleving gaat met de trouwbeurzen een stap verder in het creëren van een unieke beleving voor aanstaande bruidsparen. Gaan jullie trouwen en willen jullie inspiratie en ideeën opdoen en alvast een voorproefje krijgen van jullie trouwdag? Bezoek dan de Trouwbeleving events verspreid over prachtige trouwlocaties door heel Nederland. Beleef, proef en geniet op deze bijzondere, romantische en unieke trouwlocaties. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

Altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen. Al onze locaties vormen het decor voor een unieke trouwbeleving. Deze locaties zijn om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trouwbeleving XL @ Den Bosch

20 maart 2022 @ 11:00 - 16:00

Gratis
Trouwbeurs Den Bosch

Bezoek het Trouwbeleving XL event bij 1931 Congrescentrum in Den Bosch. In deze gemoderniseerde locatie vindt de leukste en gratis trouwbeurs van ‘Den Bosch plaats, één van de meest unieke evenementenlocaties van Nederland. 1931 Congrescentrum ligt aan de rand van het historische centrum van Den Bosch en verrassend centraal ten opzichte van de grote steden in Nederland en België.

Tijdens deze XL trouwbeurs op zondag 20 maart 2022 kunnen jullie volop ideeën opdoen voor jullie grote dag! Of jullie nu opzoek zijn naar de leukste bedrijven, tips voor een knallende party of opzoek zijn naar de mooiste bruidsjurk. Bij het Trouwbeleving XL event bij 1931 Congrescentrum in Den Bosch zijn jullie aan het juiste adres! Willen jullie inspiratie opdoen voor jullie bruiloft? Bezoek dan deze gratis trouwbeurs en beleef samen een leuke dag!

Beleef, proef en geniet samen tijdens deze gratis te bezoeken trouwbeurs op een unieke locatie in Den Bosch. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar onder andere wat een trouwambtenaar en live muziek voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken. Geniet van de heerlijke bruidstaart na de ceremonie en proost samen met ons op jullie verloving! Samen maken we er een onvergetelijke dag van!

Tijden van de real life trouwceremonie: 12.30 u en 15.00 u. Duur circa 25 minuten.

Wij hebben voor 200 bruidsparen die zich aanmelden een leuke goodiebag vol magazines, inspiratie, goodies en actiecodes beschikbaar! Wil jij verzekerd zijn van deze toffe goodiebag? Meld je dan binnenkort aan voor het Trouwbeleving XL event bij 1931 Congrescentrum Den Bosch op de website. 

Geef op Facebook aan of je er bij bent.
Foto door: Stories by Josan

Inschrijven

Deelnemers

Locatie

1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch
Oude Engelenseweg 1
‘s-Hertogenbosch, 5222 AA
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie