Aankomende Events


Trouwbeleving gaat met de trouwbeurzen een stap verder in het creëren van een unieke beleving voor aanstaande bruidsparen. Gaan jullie trouwen en willen jullie inspiratie en ideeën opdoen en alvast een voorproefje krijgen van jullie trouwdag? Bezoek dan de Trouwbeleving events verspreid over prachtige trouwlocaties door heel Nederland. Beleef, proef en geniet op deze bijzondere, romantische en unieke trouwlocaties. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

Altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen. Al onze locaties vormen het decor voor een unieke trouwbeleving. Deze locaties zijn om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag.


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trouwbeleving XL @ Tramkade Den Bosch

10 maart 2019 @ 11:00 - 16:00

Gratis

Tijdens deze trouwbeurs in Den Bosch op zondag 10 maart kunnen jullie volop ideeën opdoen voor jullie grote dag bij de Tramkade – Kaaihallen! Of jullie nu opzoek zijn naar de leukste regionale bedrijven, tips voor een unieke trouwceremonie of benieuwd zijn naar de leukste stylingstips. Bij het Trouwbeleving XL event zijn jullie aan het juiste adres. Op zondag 10 maart 2019 kunnen jullie deze gratis trouwbeurs bezoeken en daarnaast ontvangen de eerste 200 bruidsparen die zich hebben aangemeld ook een gratis goodiebag.

Beleef, proef en geniet tijdens deze bruidsbeurs op een unieke locatie midden in Den Bosch. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een zelfstandig trouwambtenaar, live muziek en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken. Maar dat is natuurlijk nog niet alles, de locatie is volledig aangekleed als feestlocatie zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden voor jullie bruiloft.

Tijden real life trouwceremonie: 12.30 u en 15.00 u. Duur circa 25 min.

Wij hebben voor 250 bruidsparen die de Trouwbeurs Den Bosch bezoeken een leuke goodiebag vol magazines, inspiratie, goodies en actiecodes beschikbaar! Aanmelden kan door middel van het inschrijfformulier zodat je verzekerd bent van een goodiebag.

Fotocredits: Dario Endara

Geef op Facebook aan of je er bij bent!

Bekijk de video impressie

Inschrijven

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Deelnemers

Foto van By Nathalie
By Nathalie
Mariaheide
Website: www.bynathalie.eu
Foto van Fotobusje
Fotobusje
Heeswijk-Dinther
Website: www.fotobusje.nl/
Foto van Fotokist
Fotokist
Landelijk
Website: www.fotokist.nl
Foto van Laserbaas
Laserbaas
Sint-oedenrode
Website: www.laserbaas.nl
Foto van Live Paint
Live Paint
Den Bosch
Website: www.livepaint.nl
Foto van Mister DJ
Mister DJ
Veldhoven
Website: www.mr-dj.nl
Foto van Only for Men
Only for Men
Landelijk (18 winkels)
Website: www.onlyformen.nl
Foto van OPENINGSDANS®
OPENINGSDANS®
Utrecht / Rotterdam / Breda
Website: www.openingsdans.info
Foto van Tripprs
Tripprs
Houten
Website: www.tripprs.nl
Foto van ‘t Arendje
‘t Arendje
Waalwijk
Website: www.arendje.nl

Gegevens

Datum:
10 maart 2019
Tijd:
11:00 - 16:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Trouwbeleving
Telefoon:
0854444086
Site:
www.trouwbeleving.nl

Locatie

Tramkade / Kaaihallen
Tramkade 20 - 28
's-Hertogenbosch, 5211VB