Trouwen Italie

Trouwen onder de Italiaanse zon!

Trouwen in het prachtige Italië? Een droom toch? Trouwen op I Muri in het prachtige Piemonte is een droom die uitkomt. Het intieme en sfeervolle charme resort biedt onderdak aan groepen tot 30 personen met alle gelegenheid tot relaxen en genieten van al het moois dat Italië te bieden heeft. Vier het leven met je familie en vrienden aan lange tafels, geniet van de zon en de relaxte sfeer en proef de pure smaken van de Piemontese keuken en goede wijnen. Kijk je met ons mee?

Zeggen jullie JA tegen elkaar onder de heerlijke, Italiaanse zon? Neem dan zeker eens een kijkje bij I Muri, Trouwen in Piemonte. Op het terrein vinden jullie een prachtige plek speciaal voor de ceremonie met uitzicht over de groene vallei. Daarnaast is het ook mogelijk om in het romantische kerkje van de burcht te trouwen, deze is op loopafstand van de locatie.

Italiaanse bruiloft

No worries, be happy!

I Muri biedt een all inclusive programma waarbij het jullie en natuurlijk jullie gasten, aan niets zal ontbreken. Wat dachten jullie van een pre diner pizzanight met gezellige welkomstborrel? En natuurlijk sluiten jullie de dag na de bruiloft af met een heerlijk ontbijt of brunch met al jullie gasten zodat jullie nog heerlijk na kunnen kletsen. Kortom, twee dagen om nooit te vergeten!

Én natuurlijk de allerbelangrijkste dag, jullie huwelijksdag, van de fotograaf tot de Nederlandse BABS en van het huwelijksdiner tot de feestavond, I Muri kan alles voor jullie uit handen nemen! Zij bieden een vast tarief maar natuurlijk hebben jullie inspraak op alle facetten van de dag. Samen zorgen jullie voor een onvergetelijke ervaring! Het is tenslotte jullie dag! Dat wordt gegarandeerd jullie Italiaanse droom die uitkomt!

Italie bruiloft

Tip: Willen jullie in Italië trouwen? Yes doen! Maar we geven nog een kleine tip van Flip 😉 Trouw in Nederland voor de wet op maandagochtend (of de dag waarop jullie gemeente flitshuwelijken faciliteert). Daarmee spaar je kosten uit om in Italië een geweldig en onvergetelijk ceremonieel feest te vieren in intieme sfeer met je naasten en geliefden. Klinkt fantastisch toch?

Wijngaard

Let's go!

Oh yeah! I Muri heeft speciaal voor jullie een prachtige last minute aanbieding!  Wanneer jullie namelijk besluiten om in juni 2024 bij I Muri te trouwen, dan krijg je nu een vast all inclusive bedrag van € 19.000,-! Willen jullie liever in september 2024 trouwen? Dan krijgen jullie een videograaf cadeau óf een weekverlenging voor het bruidspaar. Hoe leuk?!

*Aanbod geldig tot 1 december 2023.
*Groepen groter dan 30 personen bespreekbaar

Zijn jullie benieuwd geworden? Kom live kennismaken met I Muri op een van onze Trouwbeleving events in de Van Nelle Fabriek op 14 januari of in Westerliefde Amsterdam op 3 maart 2024! Zien we jullie daar? 

Trouwen Italie
Italiaanse bruiloft