Trouwen in Amsterdam? Check deze toffe locatie! 

Sinds een aantal jaar is Hotel V Fizeaustraat een supertoffe trouwlocatie in Amsterdam bij het Amsteldorp. Het hotel ligt in een rustig deel van Amsterdam en heeft een mooi eclectisch interieur, hierdoor heeft jullie bruiloft gelijk een hele gave uitstraling. Op deze locatie kun je alle kanten op, binnen trouwen? Geen probleem! Buiten borrel? Yes you can!

Het hotel is modern en van alle gemakken voorzien. De ceremonie, het diner en het feest kan allemaal gegeven worden in het hotel wat erg ideaal is voor de gasten maar ook voor jullie zelf. Jullie blijven op één plek waardoor niemand hoeft te reizen van de ene locatie naar de andere locatie. Zo blijft iedereen lekker in de feestsfeer en geloof ons, dat geeft rust! Het hotel heeft ook een mooie bruidssuite waar jullie na het feest kunnen overnachten, met oh yes, een heerlijke, sfeervolle kachel. Natuurlijk is er ook ruimte voor de gasten om te blijven slapen in het hotel. En zeg nou eerlijk, hoe gezellig is het om de volgende dag met alle gasten te ontbijten en lekker na te kletsen over die fantastische dag.

’s Morgens kunnen jullie al beiden in een kamer terecht om jullie voor te bereiden op jullie big day, heerlijk samen tutten met familie of vriendinnen. Doordat je al op de locatie bent heb je uiteraard extra tijd en kan de dag zen & relaxed beginnen!  Daarna is het waarschijnlijk eerst tijd voor de ceremonie die ook in het hotel kan plaatsvinden. Willen jullie daarna een borrel? Of een diner? Samen met de V-crew van het hotel kunnen jullie gaan kijken wat jullie willen en welke ruimtes er gebruikt gaan worden. Wil je beginnen met een diner en aansluitend de ceremonie? Niks is hier te gek!

Het diner kan samen met de keuken van hotel worden samengesteld helemaal naar hoe jullie dat willen. Ze hebben mooie ruimtes waar er heerlijk samen genoten kan worden van lekker eten en een drankje. Elke ruimte heeft een andere stijl waardoor jullie kunnen kijken welke het beste past bij deze bijzondere dag. Willen jullie nog wat extra styling? Of kan je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie? Wij helpen jullie met liefde!

Het team van het hotel zal ervoor zorgen dat het jullie aan niks ontbreekt. Gegarandeerd een zorgeloze en feestelijke dag dus! Willen jullie er een weekend van maken? Geen probleem! In de omgeving zijn zoveel activiteiten te ondernemen dat jullie gasten ongetwijfeld een onvergetelijk weekend te wachten staat.

belevingsplein

Neem zeker een keer een kijkje in dit gave hotel om te kijken of het iets voor jullie bruiloft is. Of neem alvast een kijkje op de website van het hotel. Wil je nog meer inspiratie opdoen voor jullie bruiloft? Bezoek dan ook een van de Trouwbeleving events, bijvoorbeeld Trouwbeleving XL @ Loods 6 Amsterdam op 20 februari. Je kunt je hier gratis inschrijven.