Aankomende Events


Trouwbeleving gaat met de trouwbeurzen een stap verder in het creëren van een unieke beleving voor aanstaande bruidsparen. Gaan jullie trouwen en willen jullie inspiratie en ideeën opdoen en alvast een voorproefje krijgen van jullie trouwdag? Bezoek dan de Trouwbeleving events verspreid over prachtige trouwlocaties door heel Nederland. Beleef, proef en geniet op deze bijzondere, romantische en unieke trouwlocaties. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

Altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen. Al onze locaties vormen het decor voor een unieke trouwbeleving. Deze locaties zijn om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag.


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Trouwbeurs – Trouwbeleving Online – Amsterdam

21 november - 22 november

Gratis

Lieve Bruidsparen,

Omdat we helaas te maken hebben met het coronavirus en de daarbij horende maatregelen hebben wij helaas moeten besluiten Trouwbeleving @ Loods 6 Amsterdam te verplaatsen naar een nader te bepalen datum. Maar niet getreurd! De online trouwbeurs gaat wel door; namelijk Trouwbeleving Online! Schrijf je snel (& gratis) in voor Trouwbeleving online! Klik hiervoor op deze link.  Ontmoet tijdens deze online trouwbeurs de leukste bedrijven uit de regio, stel vragen via de livechat, kijk naar een real life ceremonie of luister naar livemuziek.  Het event is het hele weekend van 21 & 22 november online geopend. Wil jij graag een goodiebag ontvangen? Ook dat kan! Meld je aan in het live event en krijg een toffe goodiebag thuis gestuurd met o.a. Bruid & Bruidegom Magazine, Magazine met liefde, tips, goodies van de leukste  leveranciers en een handige checklist! Pak een glas heerlijke bubbels en get inspired tijdens deze online trouwbeurs! Heb je vragen? Stuur ons dan gerust een mailtje naar info@trouwbeleving.nl

Veel liefs & stay safe!

Team Trouwbeleving.

Geef op Facebook aan of je er bij bent!

Fotocredits: Marielle Kokke Fotografie

Inschrijven online trouwbeurs  Trouwbeleving Online

 

Programma online trouwbeurs – live Q&A’s

Zaterdag 11:00 tot 11:30 uur – Jeanette van True Love Wedding. Jeanette is zowel Trouwambtenaar als Weddingplanner en vertelt jullie alles over de ceremonie, het schrijven van geloftes maar ook over het plannen van jullie bruiloft! Luister en gebruik de tips voor jullie bruiloft én stel jullie vragen!

Zaterdag 14:00 tot 14:30 uur Freek van Platimo Fotografie. Stel al jullie vragen aan deze bruidsfotograaf! Krijg tips voor ongedwongen foto’s en ervaar waarom het zo belangrijk is deze tastbare herinnering te hebben aan jullie bruiloft!

Zaterdag 15:30 tot 16:00 uurAnne van Vertrouwd met Anne helpt jullie met het plannen van jullie bruiloft. Heb je vragen over de planning? Wil je weten hoe je een goede dagindeling maakt? Wil je weten hoe je de beste leveranciers vindt? Dan moet je zeker even aansluiten bij de live Q&A met Anne! Schrijf jullie vragen alvast & sla je slag!

Zaterdag 17:00 tot 17:30 uurSuus van Moon Daisy geeft jullie tips voor bloemen op jullie bruiloft. Denk hierbij aan welk bruidsboeket past bij jou? Welke bloemen zijn er in welk seizoen en hoe voer je de bloemen door in de gehele styling van jullie dag? Ook maakt zij tijdens de live Q&A een bruidsboeket en geeft ze een droogboeket t.w.v. €95,- euro weg! Zijn jullie erbij?

Zondag: 11:00 tot 11:30 uurTrue Love Wedding. Jeanette is zowel Trouwambtenaar als Weddingplanner en vertelt jullie alles over de ceremonie, het schrijven van geloftes maar ook over het plannen van jullie bruiloft! Luister en gebruik de tips voor jullie bruiloft én stel jullie vragen!

Zondag 11:30 tot 12:00 uur – Nikki & Marita van Trouwchicks vertellen jullie alle ins en outs over de styling op jullie bruiloft! Welke kleuren gaan jullie gebruiken? En hoe kies je deze? Hoe maak je een goed moodboard die je tijdens de hele planning van jullie bruiloft als leidraad kunt gebruiken en geven ze een bruiloft design t.w.v. €225,- euro weg! Be there!

Zondag 16:00 tot 16:30 uur – Suus van Moon Daisy geeft jullie tips voor bloemen op jullie bruiloft. Denk hierbij aan, welk bruidsboeket past bij jou? Welke bloemen zijn er in welk seizoen en hoe voer je de bloemen door in de gehele styling van jullie dag? Ook maakt zij tijdens de live Q&A een bruidsboeket en geeft ze een droogboeket t.w.v. €95,- euro weg! Zijn jullie erbij?

 

Deelnemers

Foto van Droomevent
Droomevent
Hilversum
Website: www.droomevent.nl
Foto van Ed Nobel
Ed Nobel
Spijkenisse
Website: www.ednobel.nl
Foto van Fotokist
Fotokist
Landelijk
Website: www.fotokist.nl
Foto van OPENINGSDANS®
OPENINGSDANS®
Utrecht / Rotterdam / Breda
Website: www.openingsdans.info
Foto van SKYFLY
SKYFLY
LANDELIJK
Website: www.skyfly.nl

Organisator

Trouwbeleving
Telefoon:
0854444086
Website:
www.trouwbeleving.nl