Trouwbeleving Kasteel Rosendael

Zondag 10 oktober was het weer zo ver, een geweldige editie van het Trouwbeleving event op Kasteel Rosendael! Terwijl de leveranciers nog alles aan het klaarzetten waren, begon ook nog langzaam de zon op het kasteel te schijnen. In deze blog blikken we graag met jullie terug op deze inspirerende dag!

bruidspaar

Joehoe, wat een heerlijke zonnige dag hadden we uitgekozen! Het weer bezorgde een glimlach op iedereens gezicht. Het was zelfs zo lekker warm dat ook de live Q&A en de real life ceremonies buiten waren. De aftrap werd gedaan door Serge Mulders Fotografie die de bruidsparen vertelde wat er kwam kijken bij bruidsfotografie en waar je als bruidspaar ook goed op moet letten bij het zoeken naar de juiste fotograaf. Na deze Q&A kon hij gelijk laten zien hoe hij te werk gaat en wat zijn stijl is tijdens de real life ceremonie van Stan en Tamara. Kijken jullie mee?

Foto’s: Serge Smulders Fotografie

Georgette, babs van Trouwen zoals jullie zelf graag willen zorgde voor een leuke ceremonie vol tips!  Fluitist Paul Smithuis zorgde uiteraard voor de muziek en speelde o.a. Shallow.  De bruid stond te stralen in een prachtige jurk van Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve en met de visagie van mua ashley. De bruidegom was strak in het pak gestoken door Ready to Be SUITED. Het huwelijk werd bezegeld met twee trouwringen van Juwelier De Tijd.  Daarnaast mocht het bruidspaar ook witte duiven oplaten van Witte postduiven verhuur Zevenaar die het symbool zijn van vrede, zuiverheid en geluk. Het loslaten van deze duiven staat voor eeuwige trouw aan elkaar en elkaar de vrijheid geven, hoe mooi is dat! De duiven vliegen in ca. 15 minuten weer terug naar huis, geweldig toch? Tot slot mocht het bruidspaar de taart van We Love Cakes aansnijden. Uiteraard mochten alle gasten meegenieten van deze heerlijke taart in combinatie met bubbels!

Trouwbeleving Kasteel Rosendael

Foto: Elaine Fotografie

Naast de real life ceremonies en live Q&A’s hadden de aanstaande bruidsparen natuurlijk ook de tijd om in gesprek te gaan met de leukste leveranciers uit de regio Arnhem. Zowel met de leveranciers die bij de ceremonie meehielpen als de andere leveranciers die aanwezig waren op het Trouwbeleving event. Zo waren er onder anderen nog een weddingplanner, DJ en gastheer en -vrouw van het kasteel aanwezig die de aanstaande bruidsparen graag te woord stonden.

Aan het einde van de middag vond er nog een tweede real life ceremonie plaats. Aangezien de zon zo lekker bleef schijnen, hebben we deze ook heerlijk buiten gehouden. Dit keer kon Elaine fotografie laten zien wat haar manier van fotograferen op een bruiloft is. Al met al kunnen we zeggen dat we een heerlijke, zonnige dag hebben gehad bij Kasteel Rosendael waarna iedereen met nieuwe inspiratie en een goed gevulde goodiebag weer naar huis is gegaan.

Trouwbeleving Kasteel Rosendael
Trouwbeleving Kasteel Rosendael
postduif
duiven bruiloft
bruidstaart
bruidstaart

Foto’s: Elaine Fotografie

Zijn jullie ook nieuwsgierig geworden naar de events van Trouwbeleving? Of kunnen jullie ook nog wel wat inspiratie gebruiken voor jullie grote dag? Check dan even onze agenda om te zien wanneer wij bij jullie in de buurt zijn!