Inspiratie alert in Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe! Kijken jullie mee?

Op zondag 12 februari was het Trouwbeleving event in Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe, de leukste trouwbeurs van Deurne! Om 11:00 uur opende we de deuren van het trouwevent waarbij de leukste leveranciers uit de regio klaarstonden om alle toekomstige bruidsparen te inspireren. Kijken jullie mee?

bijzondere busjes

Willen jullie ook vervoerd worden in zo’n tof busje? Check dan de website van Bijzondere busjes! 

Bij aankomst konden bruidsparen een heerlijk kopje koffie of een lekkere cappuccino drinken bij Dafeïne om vervolgens kennis te maken met alle leveranciers die op de beurs te vinden waren. Om 12:30 uur begon de eerste real life ceremonie. Oog & blik sprak tijdens de ceremonie en gaf tips om de ceremonie extra persoonlijk te maken! Paul & Pelle Music zorgde voor prachtige live muziek. Wisten jullie dat Paul & Pelle ook jullie borrel tot een feestje kunnen omtoveren? 

Ilse van de Dungen fotografie legde de eerste ceremonie vast op beeld.  Queens bruidsmode liet de bruid stralen in haar prachtige jurk en Visagie 4U Helmond zorgde voor de visagie en het bruidskapsel van deze lieve bruid. De ringen werden verzorgd door De Edelsmederij en na de ceremonie was het natuurlijk tijd voor taart! Sweet Dessert Company bakte een overheerlijke taart die door iedereen geproefd kon worden.

Om 15:00 uur was het tijd voor de tweede real life ceremonie, die vastgelegd werd door Ja Bruidsfotografie Brabant. De bruidegom werd wederom mooi gekleed door Lenssen Mannenmode. Dit keer was Moon trouwt de zelfstandig trouwambtenaar en zong Hans Jansen Music  de mooiste liedjes in combinatie met zijn pianospel. En de ringen? Die werden verzorgd door Juwelier Rooyackers.

Hebben jullie deze trouwbeurs gemist? Niet getreurd! Er staan dit seizoen nog twee events op de planning. Komen jullie inspiratie opdoen tijdens de Trouwbeleving events Kerkrade of Tilburg? Meld je gratis aan via deze link! 

Foto’s:  Capribee Family