welkomstbord

Moeten jullie de bruiloft verplaatsen door COVID-19? Wij helpen jullie op weg!

Overwegen jullie om i.v.m. het coronavirus jullie bruiloft te verplaatsen? Super vervelend natuurlijk en wij snappen helemaal dat jullie hier ontzetten teleurgesteld over zijn, daarom gaan wij jullie op weg helpen met het verzetten van jullie bruiloft. Want hé, die allermooiste dag gaat er hoe dan ook komen!

bruidsboeket

foto: fotozee

burning love

Jullie hebben zolang uitgekeken naar deze dag, wellicht jullie bruiloft al een keer eerder verzet en helaas, ook in het voorjaar zal het nog spannend blijven. Stel jezelf daarom de vraag is het geen idee om klein & intiem te trouwen wánt er zijn wel mogelijkheden en voor heel veel dingen is een oplossing te vinden! Kijk ook eens naar onze blog over de Real Wedding van J&J, zij zijn tijdens de coronacrisis getrouwd en hadden een fantastische dag! Natuurlijk veranderen de maatregelen continu en leven we in een gekke tijd, máár als er ook maar een klein beetje mogelijk is, weten wij zeker dat het een te gekke dag zal worden!

Willen jullie de bruiloft laten doorgaan als in eerste instantie gepland? Dan is het verstandig om jullie bruiloft, indien deze in het voorjaar gepland staat, te verplaatsen. Wij geven jullie tips!

Tip 1: Change the date!

Jullie moeten opzoek naar een nieuwe datum en dat kan erg lastig zijn omdat heel veel bruiloften verplaatst zijn en daardoor het trouwseizoen erg vol zit. Onze tip; denk goed na over of jullie misschien wel op een doordeweekse dag willen trouwen of in de winter? Op deze manier heb je de meeste kans dat alle leveranciers, die jullie met veel liefde hebben uitgekozen, mee kunnen verplaatsen naar de nieuwe datum!

En hé de winter is fantastisch! Denk aan een vuurkorven, een winter BBQ,  héél veel kaarsen, misschien wel sneeuw, een heel knus en warm beeld! Trouwen in de winter is magisch!

Overleg goed met alle leveranciers die bij jullie bruiloft betrokken waren en informeer hen tijdig zodat je de meeste kans hebt dat iedereen weer van de partij kan zijn!

Sidenote: Veel leveranciers hebben vorig jaar de keuze gemaakt om kosteloos mee te verplaatsen en vaak hiermee hun Algemene Voorwaarden losgelaten. Maar het is dus heel goed mogelijk dat er wél een vergoeding gevraagd wordt voor het verplaatsen van de bruiloft, zeker als het een tweede of derde keer betreft. Deze vergoeding wordt vaak gevraagd voor de extra uren die een leverancier bezig is met jullie bruiloft en het reserveren van meerde data. Hoe vervelend het ook voor beide partijen is, laten we elkaar helpen en vergeet niet hoeveel liefde en energie zij in jullie bruiloft steken! ♥

trouwbeurs brabant

Foto: Demi’s Design

Tip 2: Plan it!

Maak een plan A én een plan B. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een plan A met 50 personen (of nog minder) en een plan B met 80 tot 100 personen. Zo kun je, mochten de regels versoepelen, extra mensen uitnodigen in plaats van gasten afbellen. Wil je het liever andersom plannen? Dat kan natuurlijk ook!

Daarnaast kunnen jullie ook bijvoorbeeld in plan A geen feest plannen, maar live muziek tijdens het diner en bij plan B wél een feest! Stel voor jullie zelf een deadline wanneer je een keuze maakt of het plan A of plan B gaat worden.

flowerwall

Tip 3: Geniet extra lang van de voorpret!

Elk nadeel heeft een voordeel! Jullie kunnen extra lang genieten van de voorpret van jullie bruiloft! Ga helemaal los met bijvoorbeeld het Boek over Trouwen van Girls of Honour, boek een extra loveshoot, bezoek natuurlijk (als je dat niet nu aan het doen bent 😉 ) Trouwbeleving Online, vertel aan nóg meer mensen dat jullie verloofd zijn en droom weg bij Pinterest! En het allerbelangrijkste vergeet nooit dat wat in het vat zit niet verzuurd! Jullie gaan trouwen, hoe dan ook!

elopement

Foto: Elke Verbruggen Fotografie