Aankomende Events

Trouwbeleving gaat met de trouwbeurzen een stap verder in het creëren van een unieke beleving voor aanstaande bruidsparen. Gaan jullie trouwen en willen jullie inspiratie en ideeën opdoen en alvast een voorproefje krijgen van jullie trouwdag? Bezoek dan de Trouwbeleving events verspreid over prachtige trouwlocaties door heel Nederland. Beleef, proef en geniet op deze bijzondere, romantische en unieke trouwlocaties. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

Altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen. Al onze locaties vormen het decor voor een unieke trouwbeleving. Deze locaties zijn om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trouwbeleving @ Kasteel Ammersoyen

2 oktober 2016 @ 11:00 - 16:00

Gratis

Fotocredits: Liefde en Trouwen

In een prachtige oldtimer rijden jullie door de kasteelpoorten van het Middeleeuwse kasteel… Over de oprijlaan passeren jullie de slotgracht. Alle gasten hebben zich op de binnenplaats verzameld en samen lopen jullie de kasteelbrug op….In de unieke trouwzaal geven jullie elkaar het ja-woord. Klinkt dit voor jullie als een sprookje die te mooi is om waar te zijn? Bij Kasteel Ammersoyen is dit allemaal mogelijk. Van knallend feest in de ridderzaal tot barbecuen op de binnenplaats. Benieuwd naar deze locatie?

Beleef, proef en geniet tijdens deze trouwbeurs in Ammerzoden en ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. 
Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real-life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken.

Maar dat is natuurlijk nog niet alles, de locatie is volledig aangekleed als feestlocatie zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden bij Kasteel Ammersoyen. Benieuwd hoe deze locatie het decor kan vormen voor jullie bruiloft? Laat je informeren en rondleiden door de locatie en alle mogelijkheden zullen besproken worden.

Om jullie een zo goed mogelijk beeld te geven zorgen wij dat er voldoende bedrijven aanwezig zijn die jullie kunnen inspireren en informeren over alle mogelijkheden. Zijn jullie nog op zoek naar leuke ideeën, een unieke trouwlocatie of specifieke bedrijven? Kom dan op zondag 2 oktober naar Trouwbeleving @ Kasteel Ammersoyen.

Tijden real-life trouwceremonie: 12.30 u en 15.00 u. Duur circa 20 min.

Geef op Facebook aan of je er bij bent!

Deelnemers

Gegevens

Datum:
2 oktober 2016
Tijd:
11:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Organisator

Trouwbeleving
Telefoon
0854444086
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Kasteel Ammersoyen
Kasteellaan 1
Ammerzoden, 5324 JR