Aankomende Events


Trouwbeleving gaat met de trouwbeurzen een stap verder in het creëren van een unieke beleving voor aanstaande bruidsparen. Gaan jullie trouwen en willen jullie inspiratie en ideeën opdoen en alvast een voorproefje krijgen van jullie trouwdag? Bezoek dan de Trouwbeleving events verspreid over prachtige trouwlocaties door heel Nederland. Beleef, proef en geniet op deze bijzondere, romantische en unieke trouwlocaties. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

Altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen. Al onze locaties vormen het decor voor een unieke trouwbeleving. Deze locaties zijn om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag.


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trouwbeleving XL @ Koekbouw Veghel

26 september @ 11:00 - 16:00

Gratis
trouwbeurs

Inschrijven

We zullen deze beurs werken met tijdslots. Hieronder kies je een tijdslot waarbinnen jullie de beurs willen betreden. Klik het tijdslot aan en vul het formulier in. Bij elk tijdslot krijg je maximaal 2,5 uur de tijd om op de beurs rond te lopen. Uiteraard bij het laatste tijdslot is dit maximaal 2 tot 1 uur (beurs sluit om 16:00 uur)

inschrijven voor tijdslot 11:00 – 12:00 uur 

inschrijven voor tijdslot 12:00 – 13:00 uur

inschrijven voor tijdslot 13:00 – 14:00 uur

inschrijven voor tijdslot 14:00 – 15:00 uur

De achtste editie van de leukste, gratis trouwbeurs van Brabant komt eraan! Trouwbeleving XL @ Koekbouw Veghel! De leukste & gratis trouwbeurs in Brabant waar jullie volop ideeën kunnen opdoen voor jullie grote dag! Of jullie nu opzoek zijn naar de leukste regionale bedrijven, tips voor een unieke trouwceremonie of benieuwd zijn naar de beste stylingstips. Bij deze trouwbeurs van Trouwbeleving zijn jullie aan het juiste adres. Op zondag 26 september 2021 kunnen jullie deze gratis trouwbeurs bezoeken en ontvangen de eerste 200 bruidsparen die zich vooraf aanmelden een gratis goodiebag vol toffe magazines, trouwinspiratie & nog veel meer!

Beleef, proef en geniet tijdens deze trouwbeurs op een unieke trouwlocatie in Veghel, de Koekbouw aan de Noordkade. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar, zangeres en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken. Maar dat is natuurlijk nog niet alles, de locatie is volledig aangekleed als trouwlocatie zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden bij de Koekbouw. Benieuwd hoe de Koekbouw het decor kan vormen voor jullie bruiloft? Kom dan naar de trouwbeurs van Trouwbeleving op 26 september 2021 tussen 11:00 uur en 16:00 uur en geniet!

Tijden real life trouwceremonie: 12.30 u en 15.00 u. Duur circa 30 min.

Wij hebben voor 200 bruidsparen een toffe goodiebag vol magazines, inspiratie, goodies en actiecodes beschikbaar! Wil jij verzekerd zijn van deze toffe goodiebag? Meld je dan alvast aan via onderstaand inschrijfformulier.

Let op: wij zijn verplicht te werken met testen voor toegang./vaccinatiebewijs/herstelbewijs  Dit betekent het volgende: 
– Ben je gevaccineerd? Haal dan het corona toegangsbewijs op in de CoronaCheck app.
– Ben je nog niet gevaccineerd? Dan kun je gratis testen voor toegang, maximaal 24 uur voorafgaand aan het event en minimaal 2 uur voorafgaand aan het evenement. Testen voor toegang is gratis en kan op vele locaties bij jullie in de buurt.
– Heb je in de afgelopen 6 maanden corona gehad? Dan kun je een herstelbewijs ophalen in de CoronaCheck app. Het herstelbewijs bewijst dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona. Dit bewijs is geldig vanaf 11 dagen tot 180 dagen na je besmetting en kan je binnen deze tijd omzetten naar een geldig coronatoegangsbewijs. Let op! Een herstelbewijs is op het moment alleen te verkrijgen met een positieve testuitslag via de GGD.
– Bij de entree van Trouwbeleving zullen wij de CoronaCheck app scannen op een geldig toegangsbewijs. Heb je geen smartphone? Zorg er dan voor dat je de uitslag uitgeprint meeneemt (QR code van www.testenvoortoegang.nl) zodat we jullie alsnog toe kunnen laten tot het Trouwbeleving event. Heb je vragen? Stuur ons een mailtje naar info@trouwbeleving.nl

Geef op Facebook aan of je er bij bent!

Inschrijven

We zullen deze beurs werken met tijdslots. Hieronder kies je een tijdslot waarbinnen jullie de beurs willen betreden. Klik het tijdslot aan en vul het formulier in. Bij elk tijdslot krijg je maximaal 2,5 uur de tijd om op de beurs rond te lopen. Uiteraard bij het laatste tijdslot is dit maximaal 2 tot 1 uur (beurs sluit om 16:00 uur)

// VOL // inschrijven voor tijdslot 11:00 – 12:00 uur 

//VOL// inschrijven voor tijdslot 12:00 – 13:00 uur

inschrijven voor tijdslot 13:00 – 14:00 uur

inschrijven voor tijdslot 14:00 – 15:00 uur

Deelnemers

Foto van Fotobusje
Fotobusje
Heeswijk-Dinther
Website: www.fotobusje.nl/
Foto van Fotokist
Fotokist
Landelijk
Website: www.fotokist.nl
Foto van Lace
Lace
Middelburg
Website: www.lacemusic.nl
Foto van Only for Men
Only for Men
Landelijk (18 winkels)
Website: www.onlyformen.nl
Foto van SKYFLY
SKYFLY
LANDELIJK
Website: www.skyfly.nl
Foto van Suzign
Suzign
Udenhout
Website: http://suzign.nl/

Gegevens

Datum:
26 september
Tijd:
11:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , ,

Organisator

Trouwbeleving
Telefoon:
0854444086
Website:
www.trouwbeleving.nl

Locatie

Koekbouw
Verlengde Noordkade 10-12
Veghel, 5462 EH
+ Google Maps